A demisionat Guvernul Franței. Emmanuel Macron: ”Un nou prim-ministru va fi numit în următoarele ore”

image
Edouard Philippe, premierul Franței, a înaintat demisia Guvernului său vineri, 3 iulie

A demisionat Guvernul Franței, vineri, 3 iulie. Premierul francez Edouard Philippe a înaintat preşedintelui Emmanuel Macron demisia guvernului său, în condiţiile în care era așteptată o remaniere în câteva zile. Președintele Franței a acceptat demisia și va anunța un nou premier în curând.

Palatul Elysée a anunţat vineri demisia lui Edouard Philippe şi a guvernului său. Philippe şi echipa sa vor asigura gestionarea treburilor curente până la numirea unui nou executiv, transmite Digi24. „Edouard Philippe a prezentat astăzi președintelui Republicii demisia guvernului pe care acesta a acceptat-o. Premierul va asigura, împreună cu membrii guvernului, gestionarea afacerilor curente până la numirea noului guvern”, se precizează în comunicatul Palatului Elysee.

A demisionat Guvernul Franței. Noul premier va fi anunțat în curând

„Un nou prim-ministru va fi numit în următoarele ore”,au transmis autoritățile de la Elysee. Din punct de vedere constituțional, nimic nu îl împiedică pe Edouard Philippe să fie numit din nou șef de guvern chiar dacă acesta și-a dat demisia, transmite Le Monde.

Componența noului guvern ar trebui să fie cunoscută până miercuri, atunci când va avea loc viitoarea ședință a Executivului. În același timp, Consiliul de Miniștri, care era programat vineri dimineață, nu va mai avea loc. Toată activitatea ministerială a fost imediat oprită. În cadrul Adunării, unde a fost examinat al treilea proiect de buget revizuit, ședința a fost suspendată, transmit jurnaliștii francezi.

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
cub anamaria prodan animat gif
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
zelenski cerere ucraina aderare nato foto twitter jpg
femeie pistol arma de foc revolver foto shutterstock
image
image
image
image
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg
funeralii elisabeta
Louis Mountbatten foto wikipedia jpg
3 cafea shutterstock 1928433047 jpg jpeg
copii sechestrati