A murit celebrul actor din Rocky. „Va fi întotdeauna o legendă”

Ultima actualizare:

Actorul Carl Weathers, fost jucător profesionist de fotbal american care a ajuns la celebritate interpretându-l pe boxerul Apollo Creed în filmele din seria "Rocky", a murit la vârsta de 76 de ani, au anunţat vineri familia și managerul său, informează BBC.

image

A murit în somn

Weathers, care a jucat rolul lui Apollo Creed în primele patru filme Rocky, „a murit liniștit în somn”, potrivit unui comunicat publicat de familia sa. „A fost un frate, tată, bunic, partener și prieten iubit.”

Weathers, care și-a început cariera ca linebacker NFL, „a fost un om excepțional care a trăit o viață extraordinară”, mai spune familia în declarația sa.

image

„Suntem profund întristaţi să anunţăm decesul lui Carl Weathers. A murit liniştit în somn", a declarat imediat și managerul actorului, Matt Luber.

A jucat alături de Arnold Schwarzenegger și Adam Sandler

Atletul devenit actor s-a simțit confortabil să joace în acțiune și comedie, în apariții variind de la Arrested Development până la The Mandalorian, unde a apărut în toate cele trei sezoane ale seriei de succes Disney+.

Printre altele, Carl Weathers a jucat în Predator, alături de Arnold Schwarzenegger, dar și comedia Happy Gilmore al lui Adam Sandler

Colega lui de odinioară, fostul guvernator al Californiei și starul de acțiune super-erou Schwarzenegger, l-a lăudat pe Weathers pe X, fost Twitter:

„Carl Weathers va fi întotdeauna o legendă. Un atlet extraordinar, un actor fantastic și o persoană grozavă”.

„Nu am fi putut face Predator fără el. Și cu siguranță nu ne-am fi distrat atât de bine, fără el”

Născut în 1948 la New Orleans, Weathers și-a început cariera jucând fotbal la Universitatea de Stat din San Diego, unde a studiat actoria în teatru, înainte de a se alătura echipei Oakland Raiders în 1970.

În timpul carierei sale de peste 50 de ani la Hollywood, a apărut în peste 75 de filme și emisiuni TV, potrivit Deadline.

„Prin contribuțiile sale la film, televiziune, arte și sport, el a lăsat o amprentă de neșters și este recunoscut în întreaga lume și de-a lungul generațiilor”, a spus familia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net