Actorul Darren Kent din Game Of Thrones a murit la 36 de ani. „A fost o onoare să fiu prietena ta”

Ultima actualizare:

Marea familie a actorilor din Game Of Thrones a pierdut unul dintre cei mai îndrăgiți membri. Darren Kent a murit la doar 36 de ani, iar colegii lui sunt în stare de șoc. Se știe că a murit acasă, în prezența familiei și a celui mai bun prieten, dar nu s-a spus nimic despre cauza decesului, relatează Sky News.

image

Darren Kent, care a apărut în Game Of Thrones, EastEnders, Les Misérables și Malpractice a murit, au anunțat îndurerați pe rețelele sociale colegii actorului care îl descriu drept „unul dintre cei mai amabili oameni” și „un suflet talentat și grijuliu”.

Moartea lui Kent a fost anunțată de agentul său, Carey Dodd Associates, care a scris pe Facebook:

Cu profundă tristețe trebuie să vă spunem că dragul nostru prieten și client Darren Kent a murit în pace vineri.

Părinții lui și cel mai bun prieten au fost alături de el. Gândurile și dragostea noastră sunt alături de familia lui în această perioadă dificilă.

Darren nu a fost doar un actor, regizor și scriitor talentat, el a fost cu adevărat unul dintre cei mai amabili oameni pe care am avut plăcerea să-i cunosc vreodată”, este mesajul postat pe rețelele sociale.

Prietenii din industria filmului au adus un omagiu pe rețelele sociale. Scriitoarea și regizoarea Jane Gull a postat pe X, fost Twitter, un mesaj tulburător:

„Ce privilegiu a fost să fiu prietena ta și să lucrăm împreună la atâtea proiecte de-a lungul anilor. Viața nu va mai fi la fel fără tine. Îmi va fi atât de dor de tine. RIP dragă Darren Kent"

image

Actorul, scriitorul și regizorul Darren Kent a apărut în Game Of Thrones în 2014. El a jucat rolul unui tată îndurerat - Goatherd - care și-a adus copilul mort la Daenerys Targaryen, Mama Dragonilor, interpretată de Emilia Clarke.

De asemenea, a avut roluri TV în EastEnders, mini-seria TV Les Misérables și recenta dramă ITV Malpractice, precum și o scurtă apariție în filmul Dungeons And Dragons: Honor Among Thieves, lansat la începutul acestui an.

Nu a fost dată nicio cauză a morții.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net