Alertă în SUA! Avion furat de pe aeroport. Pilotul a amenințat că îl prăbușește!

Ultima actualizare:

Weekend tensionat, în statul american Mississippi, unde un tânăr de 29 de ani, din orașul Tupelo, ar fi furat o aeronavă de dimensiuni medii, Beechcraft King Air C90A, sâmbătă, 3 septembrie.

Avionul furat, filmat de un trecător. Sursa: Twitter
Avionul furat, filmat de un trecător. Sursa: Twitter

Indvidul, despre care presa locală spune că s-ar numi Cory Patterson, a decolat și a început să zboare în cerc deasupra localității.

Autoritățile au contactat pilotul, care a amenințat că are de gând să prăbușească aeronava peste un centru comercial Wallmart, din zonă.

Poliția nu a stat pe gânduri și a început evacuarea zonei. „Populația a fost sfătuită să se îndepărteze din zona survolată. Ținând cont de viteza și dimensiunile acelei aeronave, zona vulnerabilă este mult mai extinsă decât suprafața orașului Tupelo”, au transmis autoritățile din localitatea din statul Mississippi.

Pilotul a aterizat forțat și a fost arestat

În cele din urmă, pilotul a aterizat forțat într-o zonă agricolă, din apropierea orașului. Poliția și presa locală au raportat faptul că aeronava era întreagă atunci când polițiștii au ajuns la locul aterizării.

Vezi și: Avionul cu reacție împlinește 82 de ani. Chiar a fost inventat de Henri Coandă?

De asemenea, Cory Patterson a fost găsit în viață, fiind reținut de ofițerii de poliție care au intervenit. Pe pagina acestuia de Facebook, Cory lăsase un mesaj de adio.

Cer scuze, tuturor. În nici un moment nu am vrut ca cineva să sufere. Îmi iubesc părinții și sora și vreau să știți că nu este vina voastră. La revedere!”, este ultimul mesaj publicat de acesta.

Citește și: Taraful lui Caliu din Clejani, show total în avion! Prietenii lui Johnny Depp au ridicat pasagerii în picioare

La scurt timp după ce identitatea tânărului care a furat avionul și a terorizat populația, prin gestul și amenințările sale, a fost aflată, profilul său de Facebook a fost blocat.

Până la momentul reținerii pilotului, informația că aeronava a fost furată nu fusese confirmată oficial de Poliție. Autoritățile au anunțat că vor organiza o conferință de presă, pentru a prezenta raportul preliminar al intervenției. 

De asemenea, merită specificat faptul că nimeni nu a fost rănit.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net