«Am făcut sex cu prinţul Andrew pentru 15.000 de dolari»

Ultima actualizare:
Prinţul Andrew, duce de York
Prinţul Andrew, duce de York

Un nou scandal sexual zguduie Casa Regală britanică! Prinţul Andrew, fiul reginei Elisabeta a II-a, este acuzat de o maseuză că a folosit-o drept sclavă sexuală în orgii când era minoră. Femeia susţine că a primit 15.000 $ ca să se culce cu el şi pentru alte servicii sexuale.

Virginia Roberts, în vârstă de 30 de ani, a povestit anchetatorilor că l-a cunoscut pe Prinţul Andrew, în vârstă de 54 de ani, la Londra, în anul 2000, prin intermediul afaceristului american Jeffrey Epstein. Ea susţine că a primit instrucţiuni de la Epstein să-l seducă pe prinţ şi să-i facă toate poftele. ”La început ne-am sărutat pe obraz, potrivit obiceiurilor englezeşti, apoi m-am aşezat pe celălalt genunchi, lăsat liber de o altă tânără, pe nume Johanna, de 21 de ani. Se uita în ochii mei şi în decolteu. Apoi, mi s-a cerut să-l conduc pe prinţ în dormitor, unde urma să întreţinem relaţii sexuale”, a povestit Virginia. „A doua zi am fost felicitată pentru prestaţia mea. Mi s-a spus că (n.n. Prinţul Andrew) s-a simţit bine”, a explicat femeia, potrivit ”Daily Mail”.

După ce s-au întors în Statele Unite, Virginia şi-a dat seama că a fost un simplu „dar” pentru prinţ, care l-a costat pe Epstein 15.000 de dolari. Virginia a mai mărturisit că fratele Prinţului Charles a invitat-o apoi pe ea şi pe alte şapte rusoaice pe o insulă din Marea Caraibilor, unde aveau loc adevărate maratoane sexuale. ”Andrew şi Jeffrey ne priveau de pe scaune, înfierbântaţi, în timp ce noi ne sărutam şi ne mângâiam una pe alta. Eram toate în sânii goi în timp ce ei ne-au forţat să luăm parte la orgie”, a adăugat ea. Virginia Roberts a mărturisit în timpul anchetei că l-a cunsocut pe Epstein prin intermediul lui Ghislaine Maxwell, fiica unui magnat din SUA.

Ei au folosit-o drept ”sclavă sexuală” în perioada 1999 – 2002. Ea susţine că bancherul o „împrumuta” adeseori prietenilor săi pentru servicii sexuale, la petrecerile private organizate de acesta la Londra, în Thailanda sau în New York. Epstein i-ar fi propus să lucreze pentru el ca maseuză, pe când avea doar 15 ani. Fără să aibă vreo idee despre orgiile sexuale pe care acesta le organiza în locaţii exotice, tânăra a acceptat slujba. ”În prima zi de lucru, am fost condusă de o femeie direct în dormitorul miliardarului. Acolo l-am găsit gol puşcă, aşezat cu faţa în jos pe masa de masaj. Am început să-i masez picioarele, iar la scurt timp, aceeaşi femeie mi-a cerut să mă dezbrac". În schimbul sumei de 200 de dolari (745 de lei), Virginia a acceptat să facă sex în trei cu cei doi, împotriva voinţei sale. Abia în 2002, femeia a putut să scape de sub puterea lui Epstein, pe când acesta a luat-o cu el în Thailanda, în timpul unei călătorii de afaceri, pentru a-i oferi servicii sexuale. Palatul Buckingham respinge orice acuzaţie în numele Prinţului.


    Prinţul Andrew, duce de York
Prinţul Andrew, duce de York

Cine este Prinţul Andrew

Prinţul Andrew, în vârstă de 54 de ani, e al cincilea pe linia de succesiune la tronul britanic. Ducele de York a fost căsătorit cu Sarah Ferguson, ducesă de York, de care a divorţat în 1996, după zece ani de căsnicie. Din acest mariaj au rezultat prinţesele Beatrice (26 de ani) şi Eugenie (24 de ani).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net