Amănunte din "culisele" adopţiilor din S.U.A. Practici cutremurătoare, descoperite

Ultima actualizare:

    Amănunte înfiorătoare din cadrul procesului de adopţie din S.U.A au ieşit la iveală Foto: Twitter
Amănunte înfiorătoare din cadrul procesului de adopţie din S.U.A au ieşit la iveală Foto: Twitter

În Statele Unite, părinţii pot să se debaraseze de un copil adoptat dacă acesta nu le convine. Un reportaj difuzat recent în cadrul emisiunii "Sept a Huit" a postului de televiziune francez TF1 dezvăluie dedesubturile "târgurilor de copii" la care sunt prezentaţi minori ai căror părinţi adoptivi nu-i mai doresc, iar informaţile obţinute sunt absolut înfiorătoare, relatează Agerpres.

În cadrul adopţiilor din Statele Unite ale Americii există ideea de garanţie. După cum arată reportajul difuzat pe TF1, există posibilitatea ca un copil să fie returnat dacă nu întruneşte aşteptările părinţilor adoptivi. Ceea ce ar fi trebuit să reprezinte începerea unei noi vieţi alături de nişte părinţi care să le ofere un climat de suport emoţional se poate transforma, la fel de repede cum a început, într-un coşmar pe care micuţii "returnaţi" sunt obligaţi să-l trăiască din nou.

Copiii respinşi se trezesc din nou într-un centru de plasament, lipsiţi de afecţiune şi de sprijin, obligaţi să se comporte ca la carte şi să zâmbească forţat atunci când nişte posibili părinţi le trec pragul pentru a-i examina asemenea unor obiecte în vitrina magazinelor. Mai mult decât atât, sunt organizate "târguri" pentru a-i prezenta pe copii potenţialilor noi părinţi. Reportajul prezintă cum copiii sunt obligaţi să defilieze în văzul adulţilor, pentru a-şi etala cele mai bune calităţi, totul seamănă cu un spectacol grotesc. Dacă sunt aleşi, nimic nu va împiedica noua familie să-i dea înapoi la rândul ei. Ceea ce este mai revoltător reprezintă faptul că adulţii au posibilitatea să scrie un anunţ pe internet în care îşi anunţă dorinţa de a "dona" copilul. Prn încurajarea unei astfel de practici, prădătorii sexuali şi pedofilii au acces liber să intre în contact cu eventuale victime, lipsite de apărare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net