Are sânii prea mari ca să aibă voie să-l vadă pe Papa

Se pozează înaintea întâlnirii
Se pozează înaintea întâlnirii

Pe unde umblă fotomodelul argentinian Victoria Xipolitakis vin şi necazurile. După ce acum două luni i-a lăsat fără slujbă pe doi piloţi pozând topless în cabina avionului, manechinul de 29 de ani a vrut să-i arate Papei silicoanele ei imense.

Unii oameni caută scandalurile şi argentinianca Victoria Xipolitakis (29 de ani) este cu siguranţă printre aceştia. Când a auzit de vizita Papei în Asuncion, Paraguay, ea s-a înscris în audienţă la Suveranul Pontif. Numai că diva trebuie să fie divă şi în zi de post. În loc să se îmbrace cât de cât adecvat acestei întâlniri, focoasa argentiniancă şi-a pus pe ea un tricou alb, transparent ce stătea să pleznească din cauza sânilor imenşi.

Când s-a apropiat de coada spontană şi ordonată făcută la picioarele Suveranului Pontif, Victoria a atras toate privirile bărbaţilor care brusc au uitat de cele sfinte şi au început să o soarbă din ochi. Numai că nu a reuşit să scape de cordonul agenţilor care îl păzeau pe Papa Francisc. Ea a fost scoasă politicos din rând, luată de subraţ şi trimisă acasă. Printre dinţi un agent i-a zis că nu e carnaval şi că nu poate veni aşa cum are ea chef. Ea a mai fost în centrul unui scandal acum puţin timp, după ce s-a pozat în cabina unui avion de la Austral Airlines. Cei doi piloţi care îi permiseseră accesul au fost daţi afară. Acum, după ce a făcut scandal ca la uşa cortului la întâlnirea cu Papa, Victoria vrea să-i scrie pentru ca “Suveranul Pontif să ştie ce agenţi bădărani se ocupă cu paza lui”. Ăsta da tupeu!

Agenţii  o scot  din rând
Agenţii o scot din rând

Mii de oameni l-au aşteptat pe Papă în Asuncion
Mii de oameni l-au aşteptat pe Papă în Asuncion


    Mii de oameni l-au aşteptat pe Papă în Asuncion
Mii de oameni l-au aşteptat pe Papă în Asuncion
Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Charles, William și Harry jpg
Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
vedete jpg
cub vali vijelie png
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg