Asta e cea mai tare declaraţie de dragoste făcută de Obama! Michelle a izbucnit în lacrimi


    Michelle şi Barack Obama au sărbătorit 25 de ani de căsnicieFoto: Arhivă personală
Michelle şi Barack Obama au sărbătorit 25 de ani de căsnicieFoto: Arhivă personală

Barack Obama şi Michelle Obama formează un cuplu admirat de oamenii din întreaga lume pentru că sunt mereu zâmbitori şi se încureajează reciproc. În declaraţiile de presă vorbesc folosind cuvinte de laudă la adresa celuilalt, iar relaţia lor este un exemplu pentru multe persoane. Ultimul gest făcut de Barack Obama pentru soţia sa a adus lacrimi de fericire pe chipul acesteia.

În timp ce Michelle era prezentă la o Conferinţă pentru femei din Pennsylvania, evenimentul a fost întrerupt de o transmisiune video din partea lui Barack, care şi-a cerut scuze pentru faptul că intervine în timpul evenimentului şi apoi i-a transmis soţiei sale un mesaj emoţionant de două minute, potrivit Adevărul.

“A trebuit să intervin în cadrul acestui eveniment pentru că astăzi sărbătorim 25 de ani de căsnicie. Iar faptul că m-ai putut suporta pentru un sfert de secol este o dovadă remarcabilă că eşti o persoană sănătoasă, minunată, răbdătoare. A fost mult mai uşor pentru mine, pentru că tu nu doar că eşti un partener extraordinar, dar reprezinţi un prieten formidabil, cineva care mă face întotdeauna să râd, cineva care s-a asigurat mereu că urmez calea cea dreaptă, dar ai fost, de asemenea, un exemplu pentru fiicele noastre şi pentru întreaga ţară. Cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată a fost să fiu persistent şi să te invit în oraş, la o întâlnire. Deci, nu vreau să întrerup ceea ce sunt sigur că este o discuţie fascinantă, dar m-am gândit că nu vă deranjează să mă paraşutez aici doar pentru a îţi spune cât de mult te iubesc, cât de mult te apreciez. Tuturor femeilor din audienţă, mulţumesc pentru indulgenţa voastră“, au fost cuvintele adresate lui Barack Obama celei care  îi este alături de 25 de ani.

horoscop zilnic 1 martie jpeg
antonia sexy jpg
cub ioana ginghină png
4 front doctorita spagara jpg
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
cub iuliana marciuc png
cub morris png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg
cub sexy teniswomen png
4 front doctorita spagara jpg
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg