Atenţionare de călătorie pentru Grecia. Ploi şi furtuni în anumite regiuni şi circulaţie restricţionată în centrul Atenei

Ultima actualizare:

    Grecia, una dintre destinațiile preferate de românifoto: Pixabay.com
Grecia, una dintre destinațiile preferate de românifoto: Pixabay.com

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se află, tranzitează ori intenţionează să călătorească în Grecia că Serviciul elen de Meteorologie (EMY) a emis o prognoză meteo, pentru intervalul 8 - 9 septembrie 2021, cu privire la ploi şi furtuni în Insulele Sporade, nordul Insulei Evia, Thessalia, Grecia Centrală, vestul Insulei Creta, Macedonia centrală şi în vestul regiunii Peloponez.

Potrivit MAE, în seara zilei de joi, 9 septembrie 2021, sunt posibile furtuni pe mare, în nordul Mării Egee. Totodată, conform informaţiilor comunicate de autorităţile elene, în cursul zilei de 9 septembrie 2021, circulaţia va fi restricţionată în centrul capitalei Atena, în contextul organizării Raliului Acropole, etapă a Campionatului Mondial de Raliuri. 

 Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena +302106710035 şi Consulatului General al României de la Salonic +302310340088, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanenţă, informează news.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net