Aţi cumpăra numai coaja rămasă de la blatul de pizza? O pizzerie vinde doar coajă de pizza!

Ultima actualizare:

    O cutie cu coji de pizza costă 2,75 dolari
O cutie cu coji de pizza costă 2,75 dolari

Un lanţ de pizzerii din SUA a găsit o soluţie pentru a nu irosi coaja de pizza care rămâne prin tăvi. Astfel s-a lansat oferta de a vinde resturile de pizza cu 2,75 dolari (11,5 de lei) pachetul.

Lanțul de pizzerii Villa Italian Kitchen a lansat o ofertă pentru clienții care nu îşi permit să cumpere o felie întreagă de pizza şi se mulţumesc doar cu coaja, adică resturile. Oferta se numeşte Doar Coaja. Inspiraţi de frecventele cereri ale clienţilor privitor la coaja popularei pizza napolitană şi ceea ce o face atât de delicioasă. şefii de la Villa Italian Kitchen au decis să le ofere oamenilor exact ceea ce vor. Începând de astăzi, lanţul american de pizza va începe să vândă bucăţi de coajă de pizza împachetate cu grijă în cutii triunghiulare care costă 2,75 dolari (11,5 de lei).â

pizza-de-casa-cu-parizer-de-curcan-antal-alice-sandra-0

Coaja de pizza se bucură de cel mai mare succes

“Suntem mari fani ai coajei de pizza la Villa Italian Kitchen. Ştim că într-adevăr coaja este partea perferată din pizza a oricui, aşa că trecerea la vânzarea resturilor de coajă de pizza ni s-a părut o idée perfectă”, a spus un reprezentant al companiei. Anunţul a făcut fericiţi o mulţime de fani, dar de asemenea a ridicat multe întrebări. Oamenii doresc numai coajă de pizza să cumpere, nu resturi de prin tăvi. Degeaba Villa Italian Kitchen a venit cu precizarea ulterioară că, de fapt, nu s-a înţeles bine. Nu ar fi vorba de resturi, ci de vânzarea pur şi simplu numai de coajă. Clienţii nu au încredere în această precizare. Ei se întreabă, pe bună dreptate, ce se va face cu pizza, în sine, dacă vor fi scoase la vânzare doar cojile. “Vor prepara doar coji sau vor face pizze şi vor tăia din acestea doar cojile ca să le scoată la vânzare”, a comentat o persoană pe reţelele de socializare. În majoritate, clienţii cred varianta iniţială că lanţul de pizzeria a găsit o slouţie de a scăpa de resturile de coajă de pizza de prin tăvi. Aţi cumpăra numai coaja rămasă de la blatul de pizza?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
ceausescu congres jpg
bacalaureat adevarul jpg
Fun Zone jpeg 1 jpeg
bucatarie pexels jpg
rosii tomate istock jpg
printesa kalina a bulgarieri sotul copilul AFP jpg
statuie mihai Eminescu colaj facebook jpg
tantari jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net