Băiețelul care le-a spus părinților săi că este reîncarnarea prințesei Diana: „Au fost complet șocați”

Ultima actualizare:

Despre reîncarnarea vedetelor, și nu numai, s-a discutat în nenumărate rânduri, mai ales că acest subiect a fost dintotdeauna unul extrem de controversat. Recent, pe TikTok a devenit viral clipul video al unui internaut care spune povestea unui băiețel care susține că este reîncarnarea prințesei Diana. 

Prințesa Diana / foto: Arhiva Click!
Prințesa Diana / foto: Arhiva Click!

Moartea prințesei Diana a fost și continuă să fie un subiect extrem de controversat. În ciuda acestui lucru, oamenii și-o amintesc cu mare drag și în prezent pe cea supranumită „Prințesa Inimilor”, iar declarația băiețelului care susține că este reîncarnarea ei i-a șocat. 

Billie, băiețelul în care s-ar fi reîncărcat prințesa Diana

Conform informațiilor apărute în social media, Billie este un băiețel de doar patru ani. Încă de la primii doi ani ai vieții sale, acesta a început să le verbalizeze părinților săi lucruri desprinse de realitate. Mai concret, s-a regăsit în fotografia prințesei Diana și a început să ofere detalii pe care un copil de vârsta lui nu ar fi avut cum să le cunoască. 

„Acest băiețel de 4 ani le-a spus părinților săi că este reîncarnarea prințesei Diana. Billy Chample s-a născut la 18 ani după moartea acesteia din 1997 și susține că își amintește perfect momente din viața acesteia. 

Tatăl său spune că totul a început când băiatul avea 2 ani. A văzut o fotografie cu prințesa Diana și a zis: <<Uitați, sunt eu când eram prințesă!>> Părinții lui au fost complet șocați, din moment ce nu au avut niciun obiect troian acasă și nici nu au discutat niciodată despre prințesa Diana în jurul său. Când avea 3 ani, a început să se refere la prințul William ș prințul Harry ca fiind copiii lui. 

De asemenea, Billie a spus că a avut un frate pe nume John, atunci când era prințesă. Părinții lui nu știau nicio persoană regală pe nume John, deci au căutat pe Internet și au aflat că prințesa Diana a avut un frate numit John, care a murit chiar înainte ca aceasta să se nască. 

Cum putea un copil de 4 ani să știe toate acestea? Partea care i-a șocat cel mai mult pe părinții lui este când acesta a văzut o fotografie cu prințesa Diana și a zis: <<Aia sunt eu când eram prințesă și într-o zi sirenele au venit și eu nu am mai fost prințesă niciodată>>” - se arată în postarea devenită virală pe TikTok. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin nita romania euro 2024 facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
cenusa jpg
plante care elimina energia negativa din casa jpg
netflix pixabay png
Iancu de Hunedoara png
tren deraiat 08, foto ISU Teleorman
titanic adobestock jpg
FotoJet (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net