Bărbat înjunghiat mortal într-un bar după o ceartă cu prietenul său. De ce a dat vina pe iubita victimei

Un bărbat a murit înjunghiat după s-a certat cu prietenul său de băutură într-un bar. Când unul dintre ei a ajuns acasă, celălalt a dat buzna în casa acestuia și l-a înjunghiat de cinci ori în fese, în timp ce dormea. Iubita victimei a fost martoră la atac. 

Un bărbat din UK a fost înjunghiat în timp ce dormea Foto: Shutterstock
Un bărbat din UK a fost înjunghiat în timp ce dormea Foto: Shutterstock

A fost înjunghiat de 5 ori în fese 

Marcus Dunkerton și Grant Bradley erau într-un bar când scandalul a început. Ofensat de spusele prietenului său, Marcus l-a lovit cu pumnul în față pe Grant, apoi a plecat acasă. Nu știa, însă că prietenul său avea să se răzbune în cel mai grotesc mod, scrie Observatornews.ro.

Grant l-a urmărit pe prienteul său până acasă, pentru a rezolva disputa, înarmat cu un cuțit de bucătărie. Marcus a fost înjunghiat cu brutalitate de cinci ori în fese, când acesta dormea pe canapea. 

Iubita bărbatului a fost martoră la atac

Iubita victimei, Nicola Sansum, a fost martoră la atac și a încercat să-l oprească pe bărbat din atacul lui brutal. Nu a reușit, însă iar după ce acesta și-a dus la bun sfârșit planul, a plecat acasă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Femeia a sunat disperată la urgențe după ce a văzut balta de sânge care s-a format în jurul iubitului său, însă pentru Marcus era deja prea târziu și a fost declarant mort.

Agresorul a negat acuzațiile 

După ce a fost arestat pentru moartea lui Marcus, Grant Bradley a negat toate acuzațiile, spunând că a vrut doar să-l rănească, nu să-l ucidă. În mod șocant, a acuzat-o pe iubita victimei că ea a fost cea care i-a pus capăt vieții.

„Ne-ai luat fiul, fratele, partenerul, unchiul iubitor, amabil. Desigur, durerea este imensă și nu te voi ierta niciodată. Cum ai putut să ne faci asta? Încă ai viața ta, dar mi-ai luat-o pe a mea", a declarant cu durere mama lui Marcus. Mama lui a vorbit, de asemenea, că fiul ei avea „cea mai mare inimă și zâmbetul său cald și minunat” și și-a amintit că peste 200 de persoane au participat la înmormântarea lui.

Marcus a lăsat în urmă o fetiță

„Nici acum nu pot să cred că ni s-a întâmplat asta. Sunt îngrozită că s-a întâmplat când fiica noastră dormea sus, în propria ei casă, în dormitorul ei. Trebuie să nu mă mai gândesc în sinea mea ce s-ar fi putut întâmpla dacă ea s-ar fi trezit?”, a declarant Nicola Sansom, iubita lui Marcus.

Marcus a lăsat în urmă multă durere, inclusiv o fetița care va crește fără tata. Grant Bradley a fost condamnat la 23 de ani de închisoare pentru cirmă și pentru durerea pe care a provocat-o tuturor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net