Brandul de fashion Carhartt WIP - istorie cu stil

Ultima actualizare:

Românii pasionați de fashion care doresc să urmeze trendurile internaționale ale momentului cu inspirație din stilurile sport, casual, urban, au posibilitatea de a cumpăra articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii mai simplu decât oricând, de la magazine locale.

Desigur, cel mai simplu se poate face acest lucru online, pe principiul azi comanzi, mâine primești pachetul prin curier rapid.Se pot achiziționa astfel produse chiar și de la branduri de nișă, premium sau chiar exclusiviste. Cei de la magazinul online de fashion (încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii) Sneaker Industry propun diverse astfel de branduri, inclusiv Carhartt WIP.„Nu există multe mărci care să se laude cu moștenirea bogată pe care Carhartt o are. Carhartt deține o moștenire care se întinde pe parcursul a peste 100 de ani, de la îmbrăcămintea creată pentru muncitori, îmbrăcarea unora dintre cele mai mari figuri de hip hop din anii '90 și până la ce a ajuns să însemne în ziua de azi acest brand. Încă de la începuturile sale marcate de fabricarea salopetelor, care au fost construite din pânză de denim și pene de rață, Carhartt s-a dedicat creării de îmbrăcăminte adaptată pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate, durabilitate și confort”, se menționează pe website-ul sneakerindustry.ro, de unde se pot comanda produse Carhartt WIP cu livrare rapidă direct din stocul propriu al magazinului, din România.Fondat în anul 1994 de către Edwin Faeh, Carhartt Work In Progress (WIP) are de fapt în spate o istorie mult mai mare, ce merge până în 1855, când Hamilton Carhartt s-a născut la New York. Acesta a început producția în anul 1888, cu 5 angajați și câteva mașini de cusut, axându-se pe salopete din denim pentru muncitori.Ascensiunea a fost rapidă, cu fabrici în Detroit, Dallas și San Francisco. Până la finalul celui de-al Doilea Război Mondial, când Carhartt producea inclusiv uniforme pentru militari, compania a ajuns la un total de 17 fabrici. Au fost lansate de-a lungul timpului tot mai multe colecții de îmbrăcăminte, inclusiv pe zona casual și sport.

În Europa, mai nou și în România!

Work in Progress (WIP) a fost fondat pentru a deveni distribuitor exclusiv al Carhartt în Europa. Pe bază de licență, au fost lansate propriile colecții pentru piața din afara SUA. Primul magazin Carhartt WIP a fost deschis în Londra în anul 1997. Ulterior, s-a lansat și prima colecție dedicată femeilor. Carhartt WIP a inițiat colaborări cu alte branduri celebre, printre care A.P.C., Converse, Fragment Design, Junya Watanabe, Nike, Patta, Vans, Vestax și Vetements. Interesant este că Carhartt WIP s-a întors mai nou spre origini, cu magazine în Statele Unite ale Americii, mai exact în New York City și Los Angeles.Cei de la Sneaker Industry propun colecții recente din gama Carhartt Work In Progress (WIP), la prețuri avantajoase pentru clienții din România, care nu mai sunt nevoiți astfel să comande astfel de produse din străinătate, unde întâmpină de obicei probleme legate de logistică, relații clienți, taxare pentru importuri, transpuse în costuri mai ridicate.

image
image
image
image
image
image
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net