Camilla Parker Bowles s-a vaccinat

image
Ducesa a aprimit prima doză de vaccinFoto: Getty Images

Ducesa de Cornwall, Camilla Parker Bowles, soția prințului Charles, s-a vaccinat. Nu se știe dacă și soțul său, în vârstă de 72 de ani, s-a vaccinat de asemenea.

Camilla Parker Bowles(73 de ani) s-a vaccinat. Marți, 9 februarie, ea a primit prima doză de vaccin la reședința sa din Wiltshire. Vaccinul i-a fost administrat de un medic regal. Ar fi vorba de un vaccin Oxford-AstraZeneca, același care i-ar fi fost administrat și Reginei Elisabeta a II-a (94 de ani) și prințului Philip (100 de ani), în ianuarie. Prințul Charles a fost primul membru al familiei regale care a contractat virusul în martie, anul trecut. A avut simptome ușoare și a lăsat să se înțeleagă că s-ar afla ”jos pe lista” celor care vor primi vaccin, preferând Oxford-AstraZeneca. Prințul William, care a contractat și el virusul, în aprilie, anul trecut, trecând sub tăcere starea lui de sănătate, și soția sa, Kate Middleton, ar urma să se vaccineze și ei pe viitor. Deocamdată, campania de vaccinare din Marea Britanie are în vedere persoanele de peste 70 de ani. Viitoarea pe lista de vaccinare ar fi prințesa Anne.

/De ce va lipsi Camilla Parker-Bowles de la nunta Prințesei Eugenie?

Camilla Parker Bowles, o devoratoare de bărbaţi în tinereţe. Nu era frumoasă, dar avea sex-appeal şi ştia să flirteze

Camilla nu mai e urâtă de britanici

Toată lumea ştie că ducesa de Cornwall, Camilla, nu este prima soţie a prinţului Charles. Născută la 17 iulie 1947, în zodia Racului, a devenit cunoascută mai întâi drept amanta acestuia, pe vremea când el era căsătorit cu prinţesa Diana, decedată în 1996, în urma unui tragic accident, la numai 36 de ani. Însă, acum, Camilla şi Charles sunt căsătoriţi, iar jurnaliştii au analizat, cu prilejul aniversării ei, dacă a reuşit ea să-şi spele proasta reputaţie de spărgătoare de casă. Când s-au căsătorit, în 2005, Camilla era foarte nepopulară. După 8 ani de la moartea Dianei, Charles s-a decis să o ia de nevastă pe amantă, care a fost adevărata lui dragoste. În ciuda faptului că publicul înţelege acum că Charles s-a însurat cu Diana obligat de familie şi ţară, în urmă cu 14 ani, oamenii nu au suportat însurătoarea lui cu Camilla, la început. Însă fiii Dianei, prinţii William şi Harry, au încercat să arate că noua soţie a tatălui e o persoană bună. William a zis chiar: “Camilla e o femeie minunată şi îl face pe tatăl nostru foarte, foarte fericit”. Mereu liniştită şi fără să provoace scandaluri, Camilla a început să devină din ce în ce mai populară cu trecerea timpului. În prezent, ea nu mai e aşa de urâtă de britanici ca atunci când avea reputaţia că a ruinat căsnicia lui Charles cu Diana. Ducesa de Cornwall, Camilla Parker Bowles, soția prințului Charles, s-a vaccinat.

bianca dragusanu sofia jpeg
copii andra catalin maruta1 png
img jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
aspirină frumusețe pixabay
gigi becali jpg
image png
ana barnoschi4 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
laceanu 1 415551511 jpeg
calendar ortodox 2021 25 iunie sfanta mare mucenita fevronia png
image png
simona halep bucurie jpg
ips teodosie jpg
foto1 front spion profimedia jpg