Camilla Parker, soţia regelui Charles al III-lea, testată pozitiv cu COVID-19

Covid-ul nu alege între bogați și săraci, VIP-uri sau oameni simpli. Camilla, soţia regelui Charles al III-lea al Regatului Unit, care deţine şi titlul de regină-consoartă, a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, a anunţat luni Palatul Buckingham, informează Reuters şi AFP. 

Camilla Parker Bowles
Camilla Parker are Covid deși este vaccinată. Foto - Shutterstock

"După ce a prezentat simptome asemănătoare unei răceli, Majestatea Sa Regina Consoartă a fost testată pozitiv cu virusul care cauzează COVID-19", a anunţat Palatul Buckingham într-un scurt comunicat de presă despre starea de sănătate a soţiei în vârstă de 75 de ani a suveranului britanic. 

Camilla și prințul Charles sunt vaccinați anti Covid

Potrivit Palatului Buckingham, regina-consoartă şi-a anulat toate angajamentele publice programate în această săptămână. "Cu mult regret, ea şi-a anulat toate angajamentele publice din această săptămână şi a prezentat scuzele sale sincere tuturor persoanelor care urmau să asiste la ele", precizează acelaşi comunicat de presă. 

Atât regele Charles al III-lea, cât şi soţia lui sunt vaccinaţi împotriva COVID-19, inclusiv cu o doză booster, iar Camilla a contractat deja COVID-19 o dată, în februarie 2022, la scurt timp după soţul ei scrie Agerpres

Camilla Parker detestată de britanici 

Mult timp Camilla a fost una dintre cele mai detestate figuri publice de britanici, clasându-se mereu pe locuri fruntașe în topul numărului de reacții negative. Motivul? Relația dintre aceasta și prințul Charles în timp ce moștenitorul tronului britanic era căsătorit cu prințesa Diana. Camilla Parker Bowles a devenit astfel ”cea mai faimoasă amantă regală a secolului XX”. În cele din urmă, Charles și Camilla s-au căsătorit în anul 2005. 

Potrivit dorinţelor exprimate de regina Elisabeta a II-a, Camilla a devenit regină-consoartă atunci când Charles a devenit rege după decesul mamei sale, pe 8 septembrie 2022. Camilla va fi încoronată alături de regele Charles al III-lea în cadrul unei ceremonii oficiale care va avea loc pe 6 mai la Abaţia Westminster din Londra. 

image
image
image
image
image
image
Picnic regele Charles Valea Zalanului 3 iunie 2023 (6) jpg
Imagine WhatsApp 2023 06 03 la 17 52 36 jpg
concediul de odihnă
laboratory 2815641 1280 jpg
mancare jfif
Papa Francisc copii Budapesta Vatican News jpg