Camilla Parker, soţia regelui Charles al III-lea, testată pozitiv cu COVID-19

Covid-ul nu alege între bogați și săraci, VIP-uri sau oameni simpli. Camilla, soţia regelui Charles al III-lea al Regatului Unit, care deţine şi titlul de regină-consoartă, a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, a anunţat luni Palatul Buckingham, informează Reuters şi AFP. 

Camilla Parker Bowles
Camilla Parker are Covid deși este vaccinată. Foto - Shutterstock

"După ce a prezentat simptome asemănătoare unei răceli, Majestatea Sa Regina Consoartă a fost testată pozitiv cu virusul care cauzează COVID-19", a anunţat Palatul Buckingham într-un scurt comunicat de presă despre starea de sănătate a soţiei în vârstă de 75 de ani a suveranului britanic. 

Camilla și prințul Charles sunt vaccinați anti Covid

Potrivit Palatului Buckingham, regina-consoartă şi-a anulat toate angajamentele publice programate în această săptămână. "Cu mult regret, ea şi-a anulat toate angajamentele publice din această săptămână şi a prezentat scuzele sale sincere tuturor persoanelor care urmau să asiste la ele", precizează acelaşi comunicat de presă. 

Atât regele Charles al III-lea, cât şi soţia lui sunt vaccinaţi împotriva COVID-19, inclusiv cu o doză booster, iar Camilla a contractat deja COVID-19 o dată, în februarie 2022, la scurt timp după soţul ei scrie Agerpres

Camilla Parker detestată de britanici 

Mult timp Camilla a fost una dintre cele mai detestate figuri publice de britanici, clasându-se mereu pe locuri fruntașe în topul numărului de reacții negative. Motivul? Relația dintre aceasta și prințul Charles în timp ce moștenitorul tronului britanic era căsătorit cu prințesa Diana. Camilla Parker Bowles a devenit astfel ”cea mai faimoasă amantă regală a secolului XX”. În cele din urmă, Charles și Camilla s-au căsătorit în anul 2005. 

Potrivit dorinţelor exprimate de regina Elisabeta a II-a, Camilla a devenit regină-consoartă atunci când Charles a devenit rege după decesul mamei sale, pe 8 septembrie 2022. Camilla va fi încoronată alături de regele Charles al III-lea în cadrul unei ceremonii oficiale care va avea loc pe 6 mai la Abaţia Westminster din Londra. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net