Camilla, soția Prințului Charles, are COVID! Ce se întâmplă cu Regina Elisabeta a II-a

Camilla, Ducesa de Cornwall, a fost testată la rândul său pozitiv pentru coronavirus, la doar câteva zile după soțul ei, Prințul Charles. Ambii se află în izolare, astfel, însă ce se întâmplă cu Regina Elisabeta a II-a?

Ducesa de Cornwall, testată pozitiv pentru coronavirus Foto: Arhivă
Ducesa de Cornwall, testată pozitiv pentru coronavirus Foto: Arhivă

Palatul Buckingham a refuzat din nou să dezvăluie dacă Regina Elisabeta a II-a are sau a avut COVID-19, la câteva ore după ce Camilla, Ducesa de Cornwall, a fost testată pozitiv. Cu patru zile în urmă, a fost confirmat pozitiv și soțul ei, Prințul Charles.

Camilla, Ducesa de Cornwall, testată pozitiv pentru COVID-19

Surse regale au explicat că Ducesa de Cornwall, în vârstă de 74 de ani, a fost vaccinată de trei ori, având, astfel, schema completă. Camilla și Charles, în vârstă de 73 de ani, se află în prezent în autoizolare, însă oficialii Palatului Buckingham au spus că „nu vor oferi un comentariu curent” asupra sănătății Reginei Elisabeta a II-a. 

Oficialii regali au declarat săptămâna trecută că Suverana nu avea simptome specifice infecției cu COVID-19, adăugând că nu au „nimic de adăugat” în legătură cu situația Reginei, potrivit Daily Mail, chiar dacă și testul Camillei a ieșit pozitiv.

Camilla a contractat virusul acum pentru prima dată, în timp ce partenerul ei, Prințul Charles, e la a doua infectare. Un purtător de cuvânt a declarat că „Ducesa de Cornwall a fost testată pozitiv pentru COVID-19 și se autoizolează. Continuăm să respectăm regulile în vigoare”.

Ce se întâmplă cu Regina Elisabeta a II-a?

Infectarea Camillei vine în contextul în care medicii continuă să monitorizeze sănătatea Reginei, după ce Charles a fost diagnosticat cu COVID-19 la mai puțin de 48 de ore după ce și-a văzut mama săptămâna trecută.

Camilla s-a descris ca fiind „din fericire” negativă în acea zi, însă iată că virisul n-a ocolit-o, în cele din urmă. În prezent, nu este clar dacă Ducesa de Cornwall s-a văzut cu Regina și astfel ar exista posibilitatea ca și Suverana să fie infectată.

Preocuparea pentru sănătatea Reginei Elisabeta a II-a a crescut săptămâna trecută, după ce monarhul în vârstă de 95 de ani a fost în contact direct cu fiul cel mare, Charles, cu două zile înainte ca acesta să fie testat pozitiv.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net