Câștigătorul Eurovision 2017 a anunțat că se retrage din muzică

Ultima actualizare:

    Salvador Sobral se va retrage din muzicăFoto: Twitter
Salvador Sobral se va retrage din muzicăFoto: Twitter

Salvador Sobral (27 de ani), cântărețul care a câștigat concursul Eurovision de anul acesta, a anunțat că se va retrage din muzică din cauza problemelor de sănătate. Acestea l-au determinat să-și anuleze toate concertele.

Salvador Sobral va mai cânta o singură dată live, pentru fanii săi, vineri, 8 septembrie, în cadrul unui concert la Jardines del Casino din Estoril, la Târgul Internațional din Cascais, informează Digi 24, care citează Agerpres. Cântărețul a anunțat că după ce se va retrage, se va dedica „științei”, după cum a explicat el însuși, urmând să fie tratat de problema de sănătate despre care nu și-a dorit niciodată să vorbească.

Speculațiile cu privire la problemele sale de inimă, care i-ar putea pune viața în pericol au apărut chiar înainte de marea finală a competiției, dar acestea nu l-au împiedicat să câștige și să aducă trofeul Portugaliei, pentru prima dată în istoria concursului, stabilind și un record după ce a obținut 758 de puncte.

Se pare că Salvador a avut o vară intensă, plină de concerte pentru promovarea albumului „Excuse me” și începuse chiar și un turneu, dar pe care a fost nevoit să-l anuleze, la sfârșitul lunii august, precizează sursa citată.

La ultimul său concert live, intrarea este gratuită și se așteaptă să participe un public foarte numeros.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net