Cât alcool bea pe zi Regina Marii Britanii. Ai nevoie de ficat bun să-i faci față!


    Regina Elisabeta a II-a este mare amatoare de ginfoto: Getty Images
Regina Elisabeta a II-a este mare amatoare de ginfoto: Getty Images

La 90 de ani, Regina Marii Britanii se poate lăuda cu o sănătate de fier. După 60 de ani de domnie, Elisabeta a II-a e în mare formă și onorează toate obligațiile publice. Gurile rele spun că ”de vină” ar fi nivelul constant de alcool consumat în fiecare zi.

Publicația ”Business Insider” dezvăluie obiceiurile legate de consumul de alcool ale Reginei Elisabeta. Se pare că nici la 90 de ani, Elisabeta a II-a n-a renunțat la vreunul din păhărelele zilnice.

Așadar, mare amatoare de gin, regina bea în fiecare zi, înainte de masa de prânz, un pahar de gin cu  Dubonnet, un vermut, garnisit cu lămâie și gheață. La masă, monarhul se delectează cu un pahar de vin. Ai putea crede că asta e tot. Ei bine, nu! Seara, regina savurează un Martini sec și, înainte de culcare, sărbătorește ziua ce-a trecut cu o cupă de șampanie.

Adăugați la acest cocktail zilnic alcoolul oferit la dineurile la care participă, și o să ajungeți la un consum de cel puțin 42 de unități de alcool pe săptămână pentru cel mai important om din Marea Britanie. Și totuși, asta nu reprezintă decât jumătate din ceea ce obișnuia să consume mama ei, o mare iubitoare de gin. Cum Regina Mamă a trăit până la 101 ani, nu avem de ce se ne îngrijorăm în privința Elisabetei.

Din nefericire, ginul nu i-a purtat prea mult noroc Prințesei Margaret. După divorțul din 1978, sora reginei cade victimă alcoolismului, consumă mai multe sticle de gin și fumează până la trei pachete de țigări pe zi, ceea ce o trimite direct pe masa de operație, pentru o intervenție la plămâni. Prințesa se retrage din viața publică și își petrece cea mai mare parte a timpului pe Insula Mustique, în Caraibe, unde se stinge din viață, în urma unui accident vascular cerebral, la vârsta de 72 de ani.

Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
foto1 copii crisanB jpg
Anca Dinicu  jpg
harry si meghan jpg
FotoJet (2) jpg
mihaela radulescu jpg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
Imagini satelitare din 15 noiembrie arată dinți de dragon și tranșee în Stepne FOTO via Insider
gol japonia spania cm 2022  foto GettyImages 1446200998 (1) jpg
image
image
image
image
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
inselat jpeg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
foto2 liliana jpg
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg
cele mai frumoase polițiste 4 jpg