Cât de gravă e boala lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana rupe tăcerea: „Sunt foarte îngrijorat”

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Charles Spencer, fratele Prințesei Diana, a vorbit în cadrul unui interviu despre teoriile conspirației care au devenit din ce în ce mai populare de-a lungul Internetului, atunci când vine vorba despre Kate Middleton.  

Kate Middleton este așteptată să revină în activitate pe 17 aprilie
Kate Middleton este așteptată să revină în activitate pe 17 aprilie

În vârstă de 59 de ani, unchiul Prințului William a vorbit, în cadrul unui interviu la BBC, despre teoriile conspirației care au început să se răspândească tot mai mult pe Internet și care o au la mijloc pe Kate Middleton. Acesta a comparat speculațiile din mediul online cu „intruziunea presei” în privința subiectului morții surorii sale, Diana.

„Îmi fac griji pentru ceea ce s-a întâmplat cu adevărul”, a declarat Charles Spencer, în timpul interviului său. Kate Middleton a luat o pauză încă din luna ianuarie de la îndatoririle sale regale, iar motivul pentru absența ei este faptul că a suferit o operație și se află într-o perioadă de recuperare.

Kate Middleton a fost văzută în acest weekend

În acest weekend, în cursul zilei de sâmbătă, Kate Middleton a fost văzută în compania soțului ei, Prințul William, cât și a copiilor celor doi, prinții George, Charlotte și Louis. Aceștia au vizitat unul dintre locurile favorite a Prințesei de Wales, o mică fermă din apropierea Adelaide Cottage, reședința rurală a celor doi, din Windsor.

Potrivit martorilor care au văzut-o pe Kate Middleton la un magazin local, în timpul plimbării cu familia ei, aceasta părea a fi „fericită, sănătoasă și relaxată”. Aceasta a fost prima ocazie în care Prințesa de Wales a fost văzută în zonă, după operația abdominală pe care a suferit-o în luna ianuarie a acestui an.

Pentru a respecta cererea cuplului pentru discreție, martorii care i-au văzut pe cei doi în timpul plimbării alături de copiii lor nu au făcut poze. Prințesa de Wales ar trebui să revină în activitate începând cu data de 17 aprilie, atunci când vor reîncepe școala, după Sărbătorile Pascale. Ultima oară, Kate Middleton a fost văzută în public în ziua de Crăciun, la Sandringham. Desigur, există posibilitatea ca Prinețsa de Wales să revină în spațiul public chiar înainte de 17 aprilie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
439899984 2637790709761372 8663448278139324788 n jpg
15aae50a190c8adbd0df703e1bc213d2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net