Cine este candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei. Rareș Bogdan, ironii legate de variantele propuse: „Am înțeles că e doctor de dinți. Nu, de dinți, de genunchi”

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a avut declarații ironice despre modul în care merg discuțiile Coaliției în privința candidatului pentru Capitală.

Rareș Bogdan a vorbit despre candidatul independent pentru Capitală / foto: Facebook
Rareș Bogdan a vorbit despre candidatul independent pentru Capitală / foto: Facebook

Potrivit informațiilor de la adevarul.ro, Rareș Bogdan a vorbit în mod ironic despre cel mai nou nume vehiculat de către Coaliție, în cursa pentru primăria Capitalei. Este vorba despre doctorul Cătălin Cîrstoiu, directorul Spitalului Universitar. Rareș Bogdan a mai spus că, în opinia lui, varianta ideală ar fi șeful PNL București, Sebastian Burduja.

„Am vrut să-l sun pe maestrul Cristoiu, cu care am făcut vreo trei ani emisiuni și să-l întreb: ce faci, maestre, candidezi? De fapt e Cîrstoiu, nu Cristoiu. Eu nu îl cunosc pe domnul acesta. Am înțeles că e doctor de dinți. Nu, de dinți, de genunchi. Eu nu am probleme cu genunchii, din fericire încă mă țin genunchii”, a declarat prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, potrivit sursei citate.

„Eu nu îl știu, să-i dea Dumnezeu sănătate. Am înțeles că e manager la Spitalul Universitar. Când eram la Barcelona am primit numele unui arhitect, celebru am înțeles, domnul Florescu. Vineri îmi spuneau că domnul Florescu este candidat. Am dat repede pe Google, am văzut că e un domn extrem de apreciat. Dacă ne spuneau dinainte ce se dorește, am fi vorbit și cu nepotul lui Gaudi”, a mai spus acesta.

„Are un anumit grad de notorietate”

Medicul Cătălin Cîrstoiu / foto: Inquam Photos
Medicul Cătălin Cîrstoiu / foto: Inquam Photos

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a precizat că doctorul Cîrstoiu ar avea o anumită notorietate. „Din sondajele care au fost rezultă că doctorul Cîrstoiu are un anumit grad de notorietate și sunt convins că toată lumea a auzit de Spitalul Universitar și de managementul de la Spitalul Universitar”, a spus acesta.

Fiind un candidat independent, sprijinit de către ambele partide, doctorul Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Universitar, ar fi varianta cu cele mai mari șanse în cursa pentru Capitală. De asemenea, liderul PNL, Nicolae Ciucă, a mai spus că vor exista candidaturi comune, din partea PSD și PNL, la Consiliul General, cât și Consiliile Locale de la sectoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
439899984 2637790709761372 8663448278139324788 n jpg
15aae50a190c8adbd0df703e1bc213d2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net