Candidat surpriză la Primăria Capitalei. Un fotbalist din „Generația de Aur” ar putea reprezenta PSD-PNL

Nicolae Ciucă, liderul Partidului Național Liberal, a anunțat că Ionuț Lupescu, fost membru al celebrei Generații de Aur din fotbalul românesc, va fi luat în considerare pentru a candida la primăria Capitalei în numele partidului său.

Liberalii iau în considerare posibilitatea unui candidat comun cu PSD / foto: arhiva personala
Liberalii iau în considerare posibilitatea unui candidat comun cu PSD / foto: arhiva personala

Liberalii iau în considerare posibilitatea unui candidat comun cu PSD pentru alegerile locale din acest an, conform informațiilor GSP.

Ciolacu ar susține-o pe Gabriela Firea

Marcel Ciolacu, reprezentantul PSD, a dat semnale că nu susține nominalizarea fostului primar, Gabriela Firea, pentru această candidatură.

Ambele partide caută un candidat independent, iar surse politice sugerează că acesta ar putea fi Ionuț Lupescu, fost fotbalist și în prezent colaborator al CS Dinamo, unde se ocupă de reconstrucția academiei.

Ciucă a justificat alegerea sa prin experiența managerială anterioară a lui Lupescu în cadrul UEFA, menționând că acesta a gestionat un buget considerabil.

De asemenea, a evidențiat contribuția sa la performanțele sportive în trecut, considerându-l o persoană potrivită pentru a fi testată și evaluată în această poziție.

„Ne-am uitat și am căutat să vedem acei oameni care au în spate un background, inclusiv managerial. Ionuț Lupescu a făcut parte din staff-ul UEFA, a gestionat un buget de 5,5 miliarde pe an, Bucureștiul nu are atâția bani, și l-a gestionat foarte bine.

S-a întors cu credențiale foarte bune din această funcție, eu îl evaluez, ca de altfel pe toți cei care au făcut performanță în sport, ca oameni care au disponibilitatea să se sacrifice pe sine pentru a-și îndeplini un anume obiectiv.

Face parte din «Generația de Aur» și «Generația de Aur», la vremea respectivă a făcut istorie... Eu consider că este o persoană foarte bună pentru a fi testat și sondat în acest moment. Vedem ce zic bucureștenii”, a declarat Ciucă, potrivit digi24.ro.

Întrebat despre posibilitatea unei colaborări cu PSD pentru a susține un candidat comun, Ciucă a subliniat că acest lucru este fezabil doar dacă se găsește o persoană care să fie acceptată de ambele tabere și să corespundă cerințelor locuitorilor din București.

„Dacă vom găsi acea persoană care să fie agreată de ambele partide și să aibă perspectiva că îndeplinește cerințele bucureștenilor, cu certitudine vom putea să ne înțelegem”, a mai spus fostul premier. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net