Adevărul despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. „Am anunțat foarte clar de la început că...”

#Casa Regală a Marii Britanii

În luna ianuarie, Palatul Kensington anunța că Prințesa de Wales a fost supusă unei operații abdominale într-un spital privat din Londra. În prezent, Kate Middleton se află într-o perioadă dificilă de recuperare, la domiciliul familiei din Windsor. Soția Prințului William se află încă în perioada de recuperare după operația suferită în ianuarie, însă fanii săi par a fi tot mai nerăbdători să afle cum se simte cu adevărat prințesa Kate Middleton.

Adevărul despre starea de sănătate a lui Kate Middleton
Adevărul despre starea de sănătate a lui Kate Middleton

Adevărul despre starea de sănătate a lui Kate Middleton

Absența lui Kate devine tot mai evidentă, generând speculații și teorii conspiraționiste pe rețelele de socializare cu privire la starea Prințesei Kate. Palatul Kensington a reacționat prompt pentru a clarifica situația, notează okmagazine.ro.

Am anunțat foarte clar de la început că Prințesa de Wales va fi absentă din spațiul public până după Paște, iar Palatul Kensington va oferi actualizări doar atunci când și dacă va apărea ceva semnificativ.”, a spus un purtător de cuvânt de-al prințesei.

Și într-adevăr așa a fost: „Prințesa de Wales dorește să își ceară scuze tuturor celor interesați pentru faptul că trebuie să își amâne viitoarele angajamente. Așteaptă cu nerăbdare să repună în drepturi cât mai mulți, cât mai curând posibil”, s-a transmis în comunicatul oficial al Palatului Kensington, în luna ianuarie.

Specificarea a apărut în contextul unei absențe neașteptate a Prințului de Wales, care a renunțat în ultimul moment la participarea la slujba de comemorare a regretatului rege Constantin al Greciei. Palatul a motivat schimbarea de planuri a lui William doar ca pe o „chestiune personală", în timp ce, în cazul Prințesei Kate, s-a menționat că aceasta „evoluează pozitiv" în procesul de recuperare după operația abdominală din ianuarie. Despre starea Prințesei nu au fost oferite alte detalii, cu excepția precizării că nu este vorba despre o afecțiune cancerigenă.

Prințesa de Wales întâmpină dificultăți în adaptarea la un stil de viață sedentar, conform apropiații familiei regale, care au oferit detalii despre starea actuală a soției Prințului William. „Pe de o parte, e plăcut să te odihnești, dar să stai și să-i privești pe ceilalți cum își fac treaba poate fi frustrant”, a dezvăluit o sursă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
lacul verde resort 7fbfbc original jpg
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net