Caz șocant! Și-a băgat copilul în pungi și l-a ascuns în grădina părinților


    Și-a împachetat copilul în pungiarhivă click
Și-a împachetat copilul în pungiarhivă click

O tânără este anchetată, după ce a ascuns corpul nou-născutului, împachetat în trei pungi din plastic, în scurgere din spatele casei părinților. Nimeni nu a știut că Sinead Connett, mama în cauză, a fost însărcinată și că urma să aibă un copil, șocul fiind și mai mare pentru părinții ei. Anchetatorii investighează cazul, încercând să se pronunțe asupra cauzei morții bebelușului.

Tânăra din Hertford și-a ascuns sarcina de părinții și prietenii ei. Aceasta a pledat vinovată în fața instanței, mărturisind că și-a înfășurat copilul într-un prosop și, mai apoi, în trei pungi din plastic, și l-a ascuns într-o groapă de drenaj din grădina părinților ei, Ann și Stuart Connett.

Anchetatorii presupun că bebelușul a fost plasat în scurgere, undeva între 2 și 13 august 2013, dar nu a fost descoperit decât în anul 2016, sentința urmând să o primească pe data de 9 iunie, anul acesta.

Descoperirea șocantă a fost făcută de un inginer instalator, care a fost chemat de părinții fetei, după ce în ultimii doi s-au confruntat cu probleme de dranaj cu toaleta. Anchetatorii au mărturisit, conform Mirror, că trupul bebelușului se afla într-o ”severă stare de descompunere”, având craniul fracturat. Încă nu a fost stabilită cauza decesului și nici examenul post-mortem nu a putut a stabilit exact circumstanțele în care a survenit moartea acestuia.

Procurorul Rebecca Dolby a declarat instanței că, atât inginerul, cât și soții Connett încă se află în stare de șoc, după ce au scos din sistemul de drenare, acoperit de o placă de fier și frunziș, punga în care se afla trupul neînsuflețit al micuțului.

oana roman si marius elisei
Adriana și Eliza Iliescu
cub claudia patrascanu png
nunta insta jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
FotoJet jpg
elevi jpeg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg
carduri energie scumpa jpg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
elevi jpeg
cos cumparaturi shutter jpeg