Cele mai penibile momente de la Oscar. John Cena, nud pe scenă

Ultima actualizare:

Premiile Academiei din 2024 au fost pline de momente inedite și penibile, care au adăugat o notă de umor și autenticitate la evenimentul prestigios. Iată topul celor mai incomode 5 momente ale serii:

John Cena la premiile Oscar.
John Cena la premiile Oscar.

Participanții la Oscar 2024 au avut parte de momente umane când s-au împiedicat, s-au încurcat și s-au lovit de diverse obiecte în timpul ceremoniei. Vedete precum Kirsten Dunst și Liza Koshy au demonstrat că și celebritățile pot avea momente de stângăcie, gestionându-le cu grație și umor.

5. Vedetele se împiedică și lovesc lucruri

Liza Koshy, căzătură pe covorul roșu.
Liza Koshy, căzătură pe covorul roșu.

Participanții la Oscar 2024 au oferit o privire umană și autentică asupra momentelor de stângăcie, când s-au împiedicat sau au avut contact accidental cu diverse obiecte în timpul ceremoniei. Cine nu s-a amuzat și nu s-a simțit aproape de vedete precum Kirsten Dunst, care s-a împiedicat de o statuetă, sau Liza Koshy, care a luat o căzătură elegantă pe covorul roșu?

Aceste poticniri ne-au amintit că și celebritățile sunt oameni și au momente de vulnerabilitate, iar modul în care au gestionat aceste incidente a adăugat un farmec aparte atmosferei festive

4. John Cena a recreat un eveniment celebru din istoria premiilor Oscar

John Cena, participare la Oscar.
John Cena, participare la Oscar.

Un moment inedit și comic a fost adus de John Cena, care a recreat un eveniment celebru din istoria Premiilor Oscar. Prin apariția sa nud pe scenă, Cena a omagiat un moment similar din 1974, aducând un zâmbet pe fețele spectatorilor. Cu replici amuzante și o atitudine relaxată, Cena a reușit să aducă o notă inedită și distractivă în atmosfera solemnă a evenimentului.

3. Celebritățile care au pătruns într-un moment live

Premiile Oscar.
Premiile Oscar.

O apariție surprinzătoare și neașteptată a avut loc atunci când Billie Eilish, Cynthia Erivo, Finneas și Ariana Grande au pătruns într-un moment live, în timp ce președintele Academiei de Arte și Științe Cinematografice, Janet Yang, vorbea în fața camerei. Această întrerupere neprogramată a adus o doză de autenticitate și spontaneitate, contrabalansând solemnitatea momentului.

2. Reacția lui Emma Stone la gluma „Poor Things”

Emma Stone, vedeta și producătorul executiv al filmului „Poor Things”, a fost surprinsă de gluma lui Jimmy Kimmel despre scenele de sex din peliculă. Reacția sa sinceră și neașteptată, însoțită de o privire neîntreruptă către soțul său, regizorul Dave McCary, a oferit un moment autentic care a captivat atenția publicului și a stârnit speculații pe rețelele sociale.

1. Monologul de deschidere al lui Jimmy Kimmel

Jimmy Kimmel la Premiile Oscar.
Jimmy Kimmel la Premiile Oscar.

Comediantul Jimmy Kimmel a prezentat cea de-a 96-a ediție a Premiilor Oscar, care a avut loc duminică, 10 martie 2024, la Dolby Theatre din Los Angeles.

Jimmy Kimmel a încercat să aducă umorul în sala de ceremonii, dar comentariul său despre trecutul cu dependențe de droguri al lui Robert Downey Jr. a creat un moment de tăcere jenantă. Cu toate acestea, Downey Jr. a răspuns cu umor, transformând momentul într-o situație tensionată, dar amuzantă.

În final, aceste momente neașteptate și uneori stânjenitoare au adus un plus de autenticitate la Premiile Oscar 2024, dovedind că și cele mai strălucitoare stele pot avea momente umane și neașteptate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net