Cine are nevoie de garaj când ai aşa o parcare? VIDEO


    Garajul retractabil e soluţia perfectă pentru cei care vor să îşi protejeze maşina, dar nu vor un garaj convenţionalcaptură video
Garajul retractabil e soluţia perfectă pentru cei care vor să îşi protejeze maşina, dar nu vor un garaj convenţionalcaptură video

Cui nu i-ar plăcea să aibă un garaj în care să îşi ţină maşina? Însă nu e deloc uşor să construieşti un garaj: e scump, ai nevoie de mai mult loc şi durează. Însă chinezii au venit cu o idee perfectă: un garaj retractabil, pe bază de energie solară.

Într-un clip ajuns viral pe internet, se vede cum un astfel de garaj e soluţia perfectă pentru cei care vor să îşi lase maşina la adăpost. Şoferul dă cu spatele, bagă maşina în garaj, iar după ce se dă jos din vehicul, trage copertina care acoperă restul maşinii. 

Garajul este produs în China şi nu doar că este mai iefitn şi practic decât un garaj convenţional, dar merge şi pe energie solară, fiind special conceput pentru cei care vor să protejeze mediul. În plus, dacă vrei să te muţi, poţi să îl iei cu tine, spre deosebire de un garaj normal. 

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Charles, William și Harry jpg
Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
vedete jpg
cub vali vijelie png
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg