Copii abuzați de propria mamă și iubitul ei. Îi forțau să mănânce săpun și resturi din gunoi

Caz șocant în Marea Britanie! Timp de mai mulți ani o mamă, Cheryl Pickles, în vârstă de 35 de ani, din County Durham, Anglia, împreună cu iubitul ei, Andrew Hadwin, în vârstă de 39 de ani, și-a abuzat propriii copilași, forțându-i să mănânce săpun și să facă dușuri fierbinți. A fost condamnată la 15 ani de închisoare.

O mamă și-a forțat copiii să mănânce săpun și să facă dușuri fierbinți / Foto: Freepik
O mamă și-a forțat copiii să mănânce săpun și să facă dușuri fierbinți / Foto: Freepik

Copii abuzați de propia mamă și iubitul ei. Cheryl Pickles, în vârstă de 35 de ani, din County Durham, Anglia, și-a forțat copii să mănânce săpun și să facă dușuri fierbinți, în timp ce ea mânca mâncare gătită în fața lor. Complice la incidente era chiar partenerul ei, Andrew Hadwin, în vârstă de 39 de ani,

În luna ianuarie a acestui an, s-a încheiat procesul în care ei au fost acuzați de rele tratamente împotriva copiilor, fiind condamnați pentru mai multe capete de acuzare, printre care neglijența copiilor și pervertirea cursului justiției. O lună mai târziu, în februarie, după ce a fost arestat preventiv, acuzat de trei capete de acuzare, printre care și viol asupra unui alt copil, Andrew Hadwin, a murit în închisoare. În prezent, se desfășoară anchete pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs decesul său, potrivit tabloidului DailyStar.

Le tăia accesul la mâncare

În 2018, unul dintre copii a dezvăluit ceea ce i s-a întâmplat, ieșind la iveală abuzurile comise de către mama sa și iubitul ei. Din ancheta care s-a întins pe parcursul a patru ani și a implicat peste 150 de martori, a reieșit că micuții erau forțați să mănânce săpun, i-au închis în dulapuri, i-au obligat să facă dușuri și băi fierbinți, le tăia accesul la mâncare, lăsându-i să caute resturi de mâncare în gunoi și îi obligau pe copii să îi privească cum mănâncă mâncare gătită comandată la pachet.

De asemenea, într-o altă situație, copilașii au fost găsiți mergând pe jos până la un supermarket, aflat la șase kilometri distanță, la 4.00 dimineață.

În ciuda faptului că mama, Cheryl Pickles, a fost găsită nevinovată de activitate sexuală cu un copil, ea a primit cinci capete de acuzare, printre care cruzime față de copii și unul de pervertire a cursului justiției și a fost a fost condamnată la 12 ani de închisoare pentru cruzime, iar la 3 ani pentru pervertirea cursului justiției, pedepse care vor fi executate consecutiv.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!           

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net