Ce a pătimit un copil român în Italia. A fost abuzat de tatăl italian, într-o casă plină de cranii și scheleți

Ultima actualizare:

Un caz șocant a fost relatat de presa intaliană, care îl vizează pe copil cu mamă româncă și tată italian. Micuțul a fost supus la rele tratamente, într-un decor desprins din filmele de groază.

Ce a pătimit un copil român în Italia Foto: Pixabay
Ce a pătimit un copil român în Italia Foto: Pixabay

Presa italiană a relatat cazul unui copil de origine română, în vârstă de doar de opt ani, terorizat de propriul tată. Micuțul era adesea abuzat, iar părintele lui îl obliga să învețe printre cranii și schelete, bărbatul amenajând în casa lor un decor îngrozitor, pentru a-i arăta copilului că așa va ajunge și el dacă nu va veni cu note bune de la școală.

Caz șocant în Italia: ce a pătimit un copil cu mamă româncă

Publicația Corriere della Sera a explicat că bărbatul, în vârstă de 57 de ani, avea amenajat în locuință un decor cu tot felul de obiecte stranii, folosite adesea în ritualuri ezoterice. Tatăl copilului ar fi recurs la aceste mijloace pentru a-i arăta copilului ce pedeapsă riscă în cazul în care nu învață bine la școală.

Copilul ajunsese să se teamă în fiecare zi că va fi ucis de bărbat, mai notează sursa anterior menționată. Mama copilului, o româncă, a fost la rândul ei abuzată ori de câte ori a încercat să își ajute băiețelul. Aceasta a încercat să îl convingă pe bărbat să înlăture semnele satanice din casa lor. Băiețelul primea mâncare puțină și chiar expirată, dormea foarte puțin, de frică, și era adesea bătut.

Cazul i-a șocat chiar și pe procurorii italieni. Femeia era legată de pat și bătută de partenerul ei de fiecare dată când a protestat față de cruzimile la care a fost supus copilul. 

Femeia a reușit să fugă în cele din urmă din „casa groazei” împreună cu fiul ei. Aceasta a cerut ajutorul serviciilor sociale, iar soțul a fost chemat în fața instanței de judecată. 

Agresorul a fost condamnat 

Bărbatul, un muncitor care trăia cu familia lui la Roma, a fost condamnat la trei ani de închisoare, sub acuzația de rele tratamente și amenințări. Sursa anterior menționată a notat că pedeapsa decisă de judecător a fost mai severă decât cea cerută de procuror, iar bărbatul a fost decăzut și din drepturile părintești.

Chinurile și abuzurile la adresa soției și copilului său, susține sursa citată, s-au petrecut ani la rândul. Totul s-a terminat însă în momentul în care femeia, disperată, și-a luat copilul și fugit de acasă, alertând autortitățile. Cei doi vor fi acum supuși unor evaluări psihologice și vor fi ajutați în acest sens cu ședințe de terapie.

Conform Edupedu, în perioada de la debutul pandemiei și până în prezent, s-a înregistrat o creștere alarmantă cu privire la abuzurile la care sunt supuși copiii de către familiile lor.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net