Cu aparatul ăsta îţi poţi pupa oricând iubitul prin telefon

simeon stalpnicul png
Tu săruţi telefonul şi iubitul îţi simte buzele la zeci de kilometri distanţăFoto: Guliver/Rexfeatures

Nebunie totală! Ştiinţa modernă a transformat până şi banalul sărut într-o veritabilă experienţă high-end. Coordonatoarea de proiect Emma Yann Zhang, de la Institutul de Inginerie din Malaezia, a prezentat pentru presa internaţională aparatul “Kissinger”, pe care intenţionează să-l lanseze pe piaţă în cursul acestui an. “Husa pupătoare” este realizată din silicon de mai multe culori şi e momentan doar în variantă de prototip.

“Este un dispozitiv pentru îndrăgostiţi. Se conectează la telefonul mobil şi foloseşte o aplicaţie care poate conecta două persoane aflate la kilometri distanţă. Este cel mai frumos mod de a ne domoli un pic dorul faţă de persoana iubită”, a declarat Yann Zhang. Însă cum funcţionează Kissinger?

Husa pupătoare

Husa e realizată din silicon, funcţionează atât pentru telefoanele cu sistem de operare Android cât şi iOS, este realizată ca o imprimantă 3D şi are un set de senzori şi comutatori care pot reproduce forma şi temperatura buzelor partenerului. Cum funcţionează? Se montează husa pe telefon, se deschide aplicaţia Kissinger şi iubitul face acelaşi lucru în acelaşi timp. Cei doi pot comunica folosind Skype, se pot vedea cu ajutorul camerei şi îşi pot simţi buzele cu ajutorul husei din silicon. Dispozitivul va fi lansat pe piaţă în următoarele luni.

simeon stalpnicul png
Foto: Guliver/Rexfeatures

Taxiul zburător

simeon stalpnicul png

JetPack este o “maşină zburătoare” pentru o singură persoană. Drona este limitată să zboare la doar doi metri deasupra solului pentru a respecta legislaţia aviatică americană în vigoare, are şase motoare cu elice, poate zbura 150 de kilometri cu o viteză de 210 km/h şi poate ateriza şi decola vertical. Cu acest prototip ce va fi lansat pe piaţă în 2021, nimeni nu va mai întârzia la serviciu. Cele 12 palete ale elicelor sunt din carbon, maşina-zburătoare e ghidată prin GPS însă, opţional, poate fi dotată cu un sistem de control manual.

Pixul doctor

simeon stalpnicul png
Foto: Guliver/Rexfeatures

Vitastiq are forma unui pix uriaş şi a fost inventat de cercetătorii croaţi. Vitastiq 2 costă 160 de euro, cântăreşte doar 45 de grame şi va fi disponibil în toate farmaciile din Europa. În cinci minute după ce intră în contact cu pielea umană, aparatul va emite un diagnostic privind nivelul de vitamina C, Magneziu, Acid Folic, Acizi Omega 3-6, Calciu şi Fier din organism. Conform cercetătorilor din Zagreb, Croaţia, aparatul de analiză non-invaziv detectează fluctuaţiile a nu mai puţin de 26 de vitamine esenţiale din corpul uman şi face recomandări de medicamente.

Suportul de bere la WC

simeon stalpnicul png
Foto: Hepta

Cine spune că suportul pentru hârtia igienică trebuie să ţină doar hârtia igienică? Americanul Adam Davis, un mare amator de bere şi respectiv de vin a creat un suport de hârtie igienică multifuncţional. Dispozitivul costă 20 de dolari şi conţine un suport pentru cutia sau sticla de bere şi un suport pentru pahar. Astfel, în timp ce stai pe “tron” te poţi hidrata corespunzător şi fără să-ţi blochezi ambele mâini. Suportul poate ţine până la 500 ml litri de lichid. Davis zice că ideea i-a venit după ce a fost la o petrecere pe un vas de croazieră.

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cub radu mirica animat gif
cristian tudor popescu arșinel png
woman 4214744 1920 jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub anamaria prodan animat gif
andreea marin si cove jpg
visarion alexa
Giorgia Meloni FOTO EPA-EFE
Mutaţii coronavirus FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg
funeralii elisabeta
Louis Mountbatten foto wikipedia jpg
3 cafea shutterstock 1928433047 jpg jpeg
copii sechestrati