Cu ce a supraviețuit o femeie timp de cinci zile, după ce a rămas blocată în mașină. Polițiștii au rămas uimiți

Ultima actualizare:

O femeie dispărută a supravieţuit cinci zile cu vin şi acadele, după ce a rămas blocată cu maşina în noroi, în timpul unei drumeţii de o zi, în Australia. Lillian, în vârstă de 48 de ani, era “teafără şi nevătămată” când au găsit-o salvatorii.

Femeia a rămas împotmolită cu mașina în noroi Foto: Facebook (imagine ilustrativă)
Femeia a rămas împotmolită cu mașina în noroi Foto: Facebook (imagine ilustrativă)

Femeia a supraviețuit cu vin și acadele

Serviciile de urgență au găsit-o teafără pe femeie după ce a supraviețuit cu acadele și vin, blocată în noroi cu mașina. Aceasta nimerise pe un drum greșit în timp ce conducea, scrie Observatornews.ro. Mașina rămăsese blocată în noroi și, din cauza unor probleme de sănătate, Lillian nu a putut merge pe jos până la un loc în care să aibă semnal la telefon.

Femeia a fost găsită deshidratată

Sergentul Martin Torpey, de la autoritatea polițienească locală, a declarat că singurul lichid pe care femeia, care nu bea, îl avea la ea era o sticlă cu vin pe care o cumpărase cadou pentru mama ei. ,,Plănuia doar o excursie de o zi scurtă, așa că luase cu ea doar câteva acadele, nu și apă. A reușit să rămână lângă mașina ei și să nu se rătăcească prin tufișuri, ceea ce a ajutat poliția să o găsească", a spus acesta.

Lillian, care a fost "extrem de ușurată" când a apărut poliția, a fost dusă la spital pentru a fi tratată, rămânând sub observație deoarece era deshidratată.

Blocați într-o mașină de lux, în sălbăticie

În aprilie, anul acesta, doi adulți și trei copii au fost salvați de jandarmi și de voluntari, după ce au rămas blocați cu mașina în noroi, pe un drum forestier din județul Buzău.

Membrii familiei s-au aventurat în munții Buzăului, iar după ce au vizitat mai multe obiective turistice, au dorit să se întoarcă acasă, în București.

Cu toate acestea, cei doi adulți și copiii lor au fost la un pas de a-și petrece noaptea în sălbăticie, după ce mașina cu care se deplasau, un Porsche Cayenne, a rămas blocată în noroi, pe un drum forestier.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net