Mașină înghițită de asfalt în Craiova! Cum a fost posibil

22 iunie 2021
article img
Mașina a fost scoasă cu greu din groapăFOTO: national.ro

O șoferiță de 39 de ani din Craiova a avut ghinionul să-i fie înghițită mașina de asfalt, pe un bulevard din centrul orașului! Roata din stânga față a rămas blocată în craterul imens care s-a format.

Asfaltul dintr-o parcare de pe bulevardul Dacia din Craiova a cedat sub greutatea unui autoturism parcat. Asfel, întreaga roată din partea stângă față a mașinii a fost practice înghițită de craterul care s-a format.

Ploile, vinovate de surparea asfaltului  

Mai mulți localnici s-au chinuit minute bune să scoată mașina din groapă, însă a fost nevoie și de un vehicul pentru ridicări. Cel mai probabil, de vină pentru surparea asfaltului ar fi ploile căzute în ultima vreme. De altfel, reprezentanții Primăriei Craiova au precizat că o echipă de la Compania de Apă s-a prezentat la fața locului pentru a remedia situatia.

La fața locului, polițiștii au stabilit că autoturismul în cauză aparține unei femei de 39 de ani din Craiova și că avariile s-au produs în alta împrejurare decât ca urmare a unui eveniment rutier. A fost astfel întocmit un proces verbal în baza căruia a fost eliberată o autorizație de reparație.

Și alte găuri în asfalt

Probleme cu surparea asfaltului au mai fost, săptămânile trecute, și pe strada Bibescu de oraș. Și atunci, se pare că tot ploile și inundațiile care au afectat Craiova au fost vinovate. Autoritățile au făcvut reparațiile necesare, scrie national.ro

Citește și: 

Incredibil! S-a surpat asfaltul sub roţile maşinii 

Încă o problemă pe Autostrada Urbană: s-a surpat asfaltul