Cum a reacționat Prințul Harry când a aflat că Kate Middleton e iar însărcinată

Ultima actualizare:

    Prințul Harry, entuziasmat că va fi unchi pentru a treia oarăFoto: Getty
Prințul Harry, entuziasmat că va fi unchi pentru a treia oarăFoto: Getty

Pe 4 septembrie, reprezentanții Palatului Kensington au anunțat oficial că Ducesa de Cambridge este însărcinată, vestea bucurându-i nespus pe apropiații celebrului cuplu regal. Prințul Harry (32 de ani) a fost abordat în mod special pentru a-și exprima părerea despre cumnata sa.

Reacția lui Harry a fost atent urmărită de jurnaliști, având în vedere că el nu este încă însurat cu actrița Meghan Markle, dar poate, vestea că fratele său mai mare nu pierde deloc timpul în dormitor, ar fi putut să-i dea un imbold.

Harry a fost întrebat cum se simte când știe că urmează să fie unchi pentru al treilea nepot, sau o a treia nepoțică, iar el a răspuns plin de entuziasm: „Fantastic, minunat, foarte, foarte fericit. N-am mai văzut-o pe Kate de multă vreme, dar cred că-i OK”, a declarat el mulțimii din Manchester, potrivit The express.co.uk.

Reacția lui Harry ar putea fi un indiciu că prințul își dorește să-și întemeieze și el o familie și poate va fi încurajat să o ceară în căsătorie pe Meghan Markle cât mai grabnic (dacă nu a făcut-o deja, în timpul aventurii lor incredibile în Africa).

Prințul Harry a mai fost întrebat și în 2015 dacă își dorește să aibă copii. Subiectul fusese abordat atunci când fratele său devenise tată a doua oară: „Desigur că mi-ar plăcea să am copii, dar este un proces pe care unul (dintre membrii cuplului, n.r.) trebuie să treacă. Din fericire, mă descurc singur în momentul de față. Ar fi minunat să am pe cineva lângă mine pentru a împărtăși greutățile, dar...știți cum e, toate la timpul lor, când va fi, se va întâmpla pur și simplu”, declarase Harry pe-atunci, când nu era într-o relație cu Meghan Markle.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net