Cum arată conacul de 14 milioane de dolari în care au stat Harry și Meghan în Canada! Cine e proprietarul controversat

Ultima actualizare:
Conacul luxos, asemenea unui palat
Conacul luxos, asemenea unui palat

În plin scandal cu ceilalți membri ai Casei Regale Britanice, după ce și-au anunțat dorința de a face un pas în spate și a-și retrage titulatura, Ducii de Sussex au căutat „refugiu” în Canada, îl ulimele săptămâni.

Cuplul, care a dezvăluit că își dorește să petreacă mai mult timp în America de Nord în viitor, după anunțul făcut, care a șocat familia regală britanică, a ales să petreacă și sărbătorile de iarnă departe de Marea Britanie, într-o vilă de milioane de dolari, care arată spectaculos atât din exterior, cât și din interior.

Prințul Harry și Meghan Markle au mers în această vacanță, departe de tot scandalul, și cu fiu lor de 7 luni, micuțul Archie, bineînțeles, dar și cu mama Ducesei de Sussex, Doria Ragland.

Deși cei doi nu și-au dorit să ofere publicității numele celui care i-a găzduit în conacul său impresionant, având în vedere și faptul că ducii au tot fost „la cuțite” cu presa în ultima perioadă, se pare că în cele din urmă s-a aflat, totuși, cine este fericitul proprietar al imobilului. 


    Locuința a costat în jur de 14 milioane de dolariFoto: Profimedia
Locuința a costat în jur de 14 milioane de dolariFoto: Profimedia

Acesta se numește Frank Giustra și este un miliardar canadian, care are legături politice și cu familia Clinton, potrivit Daily Mail. Potrivit sursei, acesta este și co-fondatorul casei de filme Lionsgate și este unul dintre cei mai mari donatori ai fundației Clinton. În 2005, el și fostul președinte Bill Clinton au avut împreună o călătorie „de afaceri” în Kazakhstan, creând controverse politice la momentul respectiv.

Locuința a costat în jur de 14 milioane de dolari
Locuința a costat în jur de 14 milioane de dolari

Conexiunea lui Giustra cu Ducii de Sussex a fost făcută prin David Foster, care este soțul vedetei de pe Broadway Katharine McPhee, care este prietenă bună cu Meghan încă de când acestea erau la școală. 

Vila este, într-adevăr, una spectaculoasă, localizată fiind lângă Victoria, British Columbia, și costând în jur de 14 milioane de dolari și este demnă de găzduirea a doi duci importanți din familia regală. Mai departe vă lăsăm să vă faceți propria părere despre interioarele luxoase ale conacului. Iată imaginile! 


    Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net