Cum au fost la un pas să dărâme turnul din Pisa un român, un argentinian și doi mexicani

Rom├ónii au ajuns, iara╚Öi, ├«n ziarele din Italia, dup─â ce la Pisa, luni dup─â-amiaz─â, un turist rom├ón, ├«n v├órst─â de 32 de ani, a fost oprit de c─âtre poli╚Ťie ├«n timp ce pilota o dron─â peste Piazza dei Miracoli, ├«n apropierea celebrului turn ├«nclinat Pisa.

Turnul din Pisa jpeg
Turnul din Pisa, Italia

O altă dronă scăpată de sub control operată de un turist s-a prăbușit pe acoperișul istoricului Palazzo Venezia din Roma, pe 23 aprilie, fiind al treilea incident de acest fel ce avea în vedere o dronă ce era gata să avarieze un sit istoric din Italia, din această lună.

Care sunt regulile privind monumentele istorice și dronele

De asemenea, s├ómb─ât─â seara, un turist argentinian, ├«n v├órst─â de 39 de ani, a pierdut controlul dronei ├«n timp ce se afla ├«n Piazza Venezia din centrul ora╚Öului, la mic─â distan╚Ť─â de Campidoglio ╚Öi Forumul Roman.

Citește și Italia: Sătul de certurile cu iubita sa, un român s-a predat carabinierilor

Palatul din secolul al XV-lea este locul unde dictatorul Benito Mussolini, conducătorul Italiei Fasciste în Al Doilea Război Mondial, a rostit unele dintre discursurile sale notabile.

B─ârbatul ÔÇ×probabil nu cuno╚Ötea interdic╚Ťia de operare a ÔÇőÔÇődronelorÔÇŁ care este ├«n vigoare pe cerul ├«ntregului ora╚Ö Roma ╚Öi Vatican, a spus ╚Öeful Carabinierilor, Matteo Alborghetti.

ÔÇ×Din fericire, nu au existat repercusiuni, nimeni nu a fost r─ânit, iar acoperi╚Öul Palazzo Venezia nu a fost avariatÔÇŁ, a ad─âugat acesta. Drona a fost sechestrat─â, iar turistul risc─â urm─ârire penal─â.

Incidentele similare cu drone l─âsate libere s─â survoleze peste monumente ╚Öi pie╚Ťe italiene sunt din ce ├«n ce mai frecvente, iar cel de la Roma nu a fost nici m─âcar cel mai recent.

Vezi ╚Öi┬áItalia: Rom├ón de 21 de ani, prins cu un laborator de droguri ├«n locuin╚Ť─â

├Än Italia, reglement─ârile pentru aparatele de zbor de mici dimensiuni sunt mai restrictive dec├ót ├«n ÔÇőÔÇőalte ╚Ť─âri. Pentru a pilota o dron─â ├«ntr-o zon─â urban─â sau┬á aglomerat─â este nevoie de o licen╚Ť─â special─â, furnizat─â de c─âtre autoritatea de avia╚Ťie civil─â, Enac, precum ╚Öi de autoriza╚Ťie de la prefectur─â ╚Öi poli╚Ťie.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
cub laura cosoi png
image png
Oana si Mioara Roman jpg
cristina dorobantu
untold jpeg
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac 600x400 jpeg
calendar ortodox 2021 08 august sfantul ierarh emilian marturisitorul episcopul cizicului png
untold jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
artista lacul morii 3 PNG
metrou piata unirii 0 jpeg