Italia: Sătul de certurile cu iubita sa, un român s-a predat carabinierilor

„Nu o mai suport!” le-a spus românul carabinierilor și i-a lăsat să-l încătușeze. A preferat închisoarea decât compania proaspetei iubite, pe care a cunoscut-o pe internet. 

Românul s-a predat carabinierilor FOTO: Arhivă
Românul s-a predat carabinierilor FOTO: Arhivă

Povestea românului în vârstă de 49 de ani a început în urmă cu aproximativ un an, când a cunoscut pe internet o româncă rezidentă în orașul italian Pontedera (Toscana). Știind că pe numele său există un mandat de arestare pentru infracțiuni comise în țara natală, bărbatul a ales să plece la iubita virtuală, pentru a scăpa de rigorile legii.

Astfel, după ce au vorbit timp de un an pe internet, bărbatul a decis să plece în Italia. Însă norocul nu i-a surâs prea mult. Din cauza mandatului european de arestare emis pe numele său, românul a fost arestat imediat ce a pus piciorul în Pontedera, unde era așteptat de carabinieri.

În așteptarea extrădării înapoi în România, bărbatul a indicat locuința iubitei sale virtuale, ca locul unde va respecta perioada de arest preventiv la domiciliu.

Nu a mai suportat scandalurile dintre ei

Însă, relația amoroasă dezvoltată online nu s-a dovedit a fi la fel de roz și în viața reală. Cei doi amorezi s-au certat constant, aruncându-și acuzații reciproce.

Ultima „confruntare” a fost atât de dezamăgitoare pentru bărbat, încât acesta a hotărât că este mai bine să se predea autorităților decât să mai conviețuiască sub același acoperiș cu românca din Italia. Astfel, a plecat din apartamentul iubitei sale, știind că va comite o infracțiune.

A mers doar câteva sute de metri până a ajuns în Via Lotti, unde se află sediul carabinierilor din Pontedera. Cum i-a văzut polițiști, Valentin a ales răul mai mic și s-a predat.

„Nu o mai suport!”

„M-am certat din nou cu iubita mea, nu o mai suport! Arestați-mă, vă rog!”, le-ar fi spus acesta polițiștilor, conform Il Tirreno. Așa a ajuuns în arrest, unde și-a petrecut noaptea, iar pe 29 martie, Valentin s-a prezentat în instanță, unde judecătorii au decis să fie pus din nou în arest la domiciliu, în așteptarea procesului stabilit în aproximativ o lună de zile.

În cadrul înfățișării, bărbatul a explicat de ce a preferat închisoarea decât compania femeii: „Sunt liniștit doar când dormim. Întotdeauna ne certăm. Duminică seara a distrus totul, de la dormitor la bucătărie”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net