Cum reușește un tânăr să câștige zilnic 635 de dolari pentru câteva ore de muncă: „Fără șef, fără birou”

Spencer Claeys, un tânăr antreprenor din Seattle, SUA, câștigă mai mult de 635 de dolari în fiecare zi pentru cinci ore de muncă. Astfel, el face mai mulți bani decât o persoană obișnuită, totul fără a merge măcar la un birou sau a avea un șef. Cum reușește?

Spencer Claeys câştigă 635 de dolari pentru câteva ore de muncă / foto: Colaj Instagram/Pixabay
Spencer Claeys câştigă 635 de dolari pentru câteva ore de muncă / foto: Colaj Instagram/Pixabay

Spencer Claeys, din Seattle, lucrează doar cinci ore în fiecare zi, însă primește peste 635 de dolari. Tânărul a spus că el nu merge la birou și nu are șef, dar conduce o afacere de curățenie pentru care cere până la 190 de dolari pentru curățarea acoperișurilor și a jgheaburilor oamenilor. Totodată, a specificat că fiecare casă durează până la o oră, ceea ce înseamnă că poate dura câteva ore într-o zi și poate câștiga fără niciun obstacol niște bani frumoşi.

„Mulți oameni nu mă cred”

„Azi a dormit și m-am dus la muncă la 14:00. Am lucrat până la 7 și am câștigat 635 de dolari. Totul într-o zi de muncă. Fără șef, fără birou și am fost plătit în aceeași zi”, a spus Spencer Claeys, într-un videoclip publicat pe TikTok, relatează tabloidul britanic The Sun.

Într-un alt videoclip, Spencer a dezvăluit se poate câștiga și mai mult dacă oamenii fac munca rapid, iar găsirea unor astfel de locuri de muncă este ușoară, deoarece mulți nu vor să o facă singuri. „Mulți oameni nu mă cred când spun că poți câștiga 190 de dolari pe oră curățând acoperișuri și jgheaburi. Dar adevărul este că poți face chiar mai mult decât atât dacă prețuiești bine munca și lucrezi rapid. Cel mai bun motiv pentru acest lucru este simplu – oamenii nu vor să cureţe singuri pentru ei. Ar putea, dar există literalmente nenumărate exemple de lucruri pe care oamenii le-ar putea face, dar nu vor. Asta este și ceea ce face o afacere. O afacere face viața cuiva mai convenabilă", a spus el în alt videoclip.

Spencer Claeys, din Seattle, care în trecut a lucrat ca model, a mai specificat faptul că acoperișurile și jgheaburile trebuie curățate aproximativ o dată pe an, iar toamna este sezonul său cel mai aglomerat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image png
moda in perioada comunista, expozitie la muzeul judetean olt   foto alina mitran (10) jpg
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net