Avertisment dur al fostului șef al CIA! Care va fi următoarea țintă a lui Putin dacă va învinge în Ucraina

Fostul șef al Agenției Americane de Informații David Petraeus a făcut declarații despre cât de important este ajutorul militar care trebuie acordat Ucrainei. Totodată, acesta a vorbit și despre următoarea țintă a lui Putin, în cazul în care va învinge Ucraina. El a spus că aceasta este Republica Moldova. „Dacă Rusia obține victoria, dacă Putin va reuși să-și îndeplinească obiectivele foarte mari în Ucraina, nu se va opri acolo", a punctat acesta. 

David Petraeus, fostul șef CIA Foto: Facebook
David Petraeus, fostul șef CIA Foto: Facebook

Ce spune fostul director CIA despre ajutorul pentru Ucraina

Fostul director CIA David Petraeus a vorbit, recent, într-un interviu la CNN cu jurnalista Christiane Amanpour despre finanțarea pentru Ucraina care este blocată în Congresul SUA, scrie Digi24.ro. „Există o majoritate bipartită foarte puternică în Senat, și de asemenea destul de substanțială în Cameră, care vrea să aprobe ajutorul pentru Ucraina. Însă dinamica din cadrul Camerei (Reprezentanților) este cea care îngreunează demersul. 

Cred că acest lucru se va rezolva. Întrebarea este «Când?». Cât va mai putea continua Ucraina înainte să putem reporni motoarele, având deja o sumă foarte substanțială oferită - 44 miliarde de dolari nu este ceva trivial - însă este și foarte accesibilă. Luați în considerare faptul că este pe doi ani de zile, în care avem un buget al apărării de 1,7 mii de miliarde de dolari. Este foarte necesară aceasta, o chestiune cât se poate de «bun versus rău»", a spus fostul șef al spionilor americani.

"Moldova va fi următoarea țintă"

Dacă Rusia obține victoria, dacă Putin va reuși să-și îndeplinească obiectivele foarte mari în Ucraina, nu se va opri acolo. Moldova va fi următoarea luată la țintă, poate unul dintre statele baltice sau altele. Henry Kissinger, înaintă să moară, a spus că apărarea NATO acum începe la granița dintre Ucraina și Rusia și sunt total de acord cu asta”, a spus fostul șef al spionilor americani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net