Dezvăluiri incendiare! De ce s-a cuplat Camilla cu prinţul Charles

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Camilla, ducesă de Cornwall, nu ar fi avut niciodată şansa să aştepte să devină regină, dacă gelozia nu ar fi împins-o să se cupleze cu prinţul Charles. Şi asta a făcut-o pentru a se răzbuna pe fostul ei soţ, Andrew Parker-Bowles, care o înşelase cu prinţesa Anne, sora prinţului Charles.

Penny Junor, una dintre cele mai importante biografe regale, a spus că ducesa de Cornwall (70 de ani) nu s-ar fi cuplat niciodată cu prinţul Charles (68 de ani), dacă fostul ei soţ, Andrew Parker-Bowles (77 de ani),  nu ar fi avut o legătură cu prinţesa Anne (67 de ani).

Din gelozie, Camilla a vrut să-i dea o lecţie bărbatului său, care-i era doar iubit la acea vreme, şi a pus ochii pe prinţul Charles, în anii 1970. Camilla îl iubea foarte mult pe Andrew Parker-Bowles, dar acesta era un fustangiu. Junor povesteşte cât de mult suferea aceasta când se pilmba prin Londra şi îi vedea maşina parcată la adresele prietenelor ei. În momentul când s-a cuplat cu prinţul Charles, Camilla nu se aştepta că aventura lor se va transforma vreodată într-o căsnicie. Nu avea nici o aşteptare”, a spus Penny Junor, autoarea cărţii “The Duchess: The Untold Story” (Ducesa: Povestea nespusă), care speră să demonstreze impactul pozitiv pe care Camilla l-a avut asupra prinţului Charles. Ducesa de Cornwall a fost căsătorită cu Andrew Parker-Bowles din 1973 până în 1995. Prinţul Charles a fost însurat cu prinţesa Diana din 1981 până în 1996. În 2005, Camilla şi-a văzut visul împlinit de a se căsători cu moştenitorul coroanei britanice şi va deni regina sa după moartea Elsiabetei a II-a, care are în prezent vârsta de 91 de ani.


    Prinţesa AnneFoto: Guliver Getty
Prinţesa AnneFoto: Guliver Getty

    Camilla împreună cu fostul său soţ, Andrew Parker-Bowles Foto: Guliver Getty
Camilla împreună cu fostul său soţ, Andrew Parker-Bowles Foto: Guliver Getty

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem Patriot în Polonia FOTO Profimedia
image
image
image
image
image
image
mountaineering 455338 1280 jpg
weekend distractie jpeg
bancnota cu Elipsa totala de Soare din 1999 FOTO casacumonede ro jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
bani jpg
Banner George Simion
Marele Bazar din Istanbul, un rai colorat al negoțului jpeg
1 mamaliga jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net