Dezvăluiri incendiare! De ce s-a cuplat Camilla cu prinţul Charles

simeon stalpnicul png

Camilla, ducesă de Cornwall, nu ar fi avut niciodată şansa să aştepte să devină regină, dacă gelozia nu ar fi împins-o să se cupleze cu prinţul Charles. Şi asta a făcut-o pentru a se răzbuna pe fostul ei soţ, Andrew Parker-Bowles, care o înşelase cu prinţesa Anne, sora prinţului Charles.

Penny Junor, una dintre cele mai importante biografe regale, a spus că ducesa de Cornwall (70 de ani) nu s-ar fi cuplat niciodată cu prinţul Charles (68 de ani), dacă fostul ei soţ, Andrew Parker-Bowles (77 de ani),  nu ar fi avut o legătură cu prinţesa Anne (67 de ani).

Din gelozie, Camilla a vrut să-i dea o lecţie bărbatului său, care-i era doar iubit la acea vreme, şi a pus ochii pe prinţul Charles, în anii 1970. Camilla îl iubea foarte mult pe Andrew Parker-Bowles, dar acesta era un fustangiu. Junor povesteşte cât de mult suferea aceasta când se pilmba prin Londra şi îi vedea maşina parcată la adresele prietenelor ei. În momentul când s-a cuplat cu prinţul Charles, Camilla nu se aştepta că aventura lor se va transforma vreodată într-o căsnicie. Nu avea nici o aşteptare”, a spus Penny Junor, autoarea cărţii “The Duchess: The Untold Story” (Ducesa: Povestea nespusă), care speră să demonstreze impactul pozitiv pe care Camilla l-a avut asupra prinţului Charles. Ducesa de Cornwall a fost căsătorită cu Andrew Parker-Bowles din 1973 până în 1995. Prinţul Charles a fost însurat cu prinţesa Diana din 1981 până în 1996. În 2005, Camilla şi-a văzut visul împlinit de a se căsători cu moştenitorul coroanei britanice şi va deni regina sa după moartea Elsiabetei a II-a, care are în prezent vârsta de 91 de ani.


    Prinţesa AnneFoto: Guliver Getty
Prinţesa AnneFoto: Guliver Getty

    Camilla împreună cu fostul său soţ, Andrew Parker-Bowles Foto: Guliver Getty
Camilla împreună cu fostul său soţ, Andrew Parker-Bowles Foto: Guliver Getty
cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub valentina pelinel png
cub daniel nuță png
cub ravan popescu png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg