Diferen╚Ťe uria╚Öe ├«ntre Trump ╚Öi Macron. Cum ├«╚Öi trateaz─â so╚Ťiile, ├«n fa╚Ťa lumii

simeon stalpnicul png
Donald Trump ╚Öi Emmanuel Macron, diferen╚Ťegetty

Noul pre╚Öedinte al Fran╚Ťei, Emmanuel Macron (39 de ani), a fost ├«nvestit ├«n func┼úie duminic─â, 14 mai, fiind ├«nso╚Ťit de so╚Ťia sa, Brigitte (64 de ani), care p─ârea foarte marcat─â de momentul solemn. Ceremonia de inaugurare a fost comparat─â cu cea a lui Donald Trump (70 de ani) care a avut-o al─âturi, pe so╚Ťia sa, Melania Trump (47 de ani). ├Äns─â, speciali╚Ötii au remarcat diferen╚Ťe ├«ntre caracterele celor doi lideri, at├ót ├«n atitudinea afi╚Öat─â, c├ót ╚Öi ├«n comportamentul cu so╚Ťiile lor, primele doamne.

C─âsnicia dintre Emmanuel Macron ╚Öi Brigitte Trogneux a captat aten╚Ťia ├«ntregii lumi, datorit─â diferen╚Ťei de v├órst─â. Interesant este c─â ╚Öi ├«ntre Donald ╚Öi Melania Trump exist─â cam aceea╚Öi diferen╚Ť─â, ├«ns─â nu la fel de mult─â lume a fost la fel de curioas─â ╚Öi interesat─â de acest subiect.

Judi James, expert ├«n citirea limbajului corpului, este de p─ârere c─â, la ceremoniile de investire ale celor doi, s-au remarcat diferen╚Ťe mari ├«ntre atitudinea ╚Öi comportamentul fa╚Ť─â de partenerele lor.

Energic ╚Öi carismatic, Macron p─ârea mai degrab─â un actor care juca rolul pre╚Öedintelui ├«ntr-un serial Tv. Prin multe feluri, so╚Ťia sa a adoptat o atitudine sigur─â pe ea, care ├«╚Öi trage imaginea departe de stereotipuri. Pe toata durata inaugur─ârii, cei doi s-au privit cu egalitate ╚Öi admira╚Ťie, mai ceva ca Barack ┼či Michelle Obama ├«n timpul ceremoniei sale. Brigitte s-a uitat lung ╚Öi cu afec╚Ťiune la so╚Ťul s─âu, dar avea ├«n privire ╚Öi o sclipire, ca atunci c├ónd ├«╚Ťi vezi cel mai vechi ╚Öi bun prieten realiz├óndu-╚Öi visurile cu care te b─âtea la cap de c├ónd era╚Ťi mici.

Brigitte a afi╚Öat ╚Öi o atitudine puternic─â ╚Öi sigur─â pe ea. Faptul c─â Emmanuel i-a luat m├óinile ├«ntre ale lui ├«n momentul s─ârutului, ╚Öi nu ╚Öi le-au luat reciproc, ea r─âm├ón├ónd pe pozi╚Ťie, ar putea sugera c─â ea este ÔÇŁputereaÔÇŁ ├«n rela╚Ťia celor doi.

simeon stalpnicul png
Emmanuel Macron ╚Öi Briggite u o rela╚Ťie ├«nchegat─âfoto: Getty

Ceremonia de la Washington, din ianuarie 2017, a fost, de-asemenea, ├«ntoars─â pe toate p─âr╚Ťile. La fel ca Macron, Trump a fost ├«nso╚Ťit de so╚Ťia sa pe care o ╚Ťinea m├óndru de m├ón─â, ca ╚Öi cum ar fi c├ó╚Ötigat lozul cel mare. Trump se uita la cei din jur, pu╚Ťin fals am putea spune, ╚Öi p─ârea c─â se lupt─â cu g├óndul ÔÇŁadu-╚Ťi so╚Ťia s─â munceasc─â ast─âziÔÇŁ. Dac─â Macron a ╚Ťinut-o tot timpul de m├ón─â pe so╚Ťia sa, Trump nu a ezitat niciun moment s─â ├«i dea drumul Melaniei.

simeon stalpnicul png
getty

Limbajul corpului s─âu adopta o atitudine mai mult de anteprenor, dec├ót a unui pre╚Öedinte, cu un sim╚Ť ascu╚Ťit pentru posibile afaceri. Rareori privirile celor doi so╚Ťi erau pe aceia╚Öi lungime de und─â ╚Öi nu ilustrau c─â ar fi egalitate ├«ntre ei, Melania p─âr├ónd supus─â. Pe l├óng─â faptul c─â privirile celor doi nu s-au ├«nt├ólnit prea des, nici atingerile dintre ei nu au fost sesizabile. Atingerile tr─âdeaz─â de obicei afec╚Ťiunea fa╚Ť─â de cel─âlalt, pe care cuplurile o folose╚Öte ├«n limbajul non-verbal din rela╚Ťia lor, ├«ns─â pre╚Öedintele american ╚Öi so╚Ťia sa nu prea le folosesc. Mai mult, Melania d─âdea semnale de disconfort ├«n ochii publicului, mai ales c├ónd privirea ei se ├«nt├ólnea cu cea a so╚Ťului. Se putea vedea clar, acesteia nu-i place aten╚Ťia sau nu este obi╚Önuit─â cu ea.

simeon stalpnicul png
Melania Trump nu este obi╚Önuit─â cu aten╚Ťiagetty

Pe de alt─â parte, Brigitte, so╚Ťia lui Macron, se descurca foarte bine ├«n aten╚Ťia publicului, sim╚Ťindu-se foarte confortabil, potrivit Mirror.

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
cub laura cosoi png
image png
Oana si Mioara Roman jpg
cristina dorobantu
untold jpeg
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac 600x400 jpeg
calendar ortodox 2021 08 august sfantul ierarh emilian marturisitorul episcopul cizicului png
untold jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
artista lacul morii 3 PNG
metrou piata unirii 0 jpeg