Doi români, înjunghiați în stil mafiot pe stradă, în Germania. În ce stare se află victimele

27 iunie 2020
article img
Doi români sunt în stare critică după ce au fost înjunghiați pe Deutzer Strasse, în Dusseldorf, GermaniaCaptură: rp-online.de

Film de groază în Dusseldorf, Germania, unde doi români se află în stare critică după ce au fost înjunghiaţi în plină stradă. Maşina în care se aflau a fost flancată pe o stradă din Dusseldorf, de alte două maşini din care au coborât atacatorii.

Potrivit stiridiaspora.ro, care citează publicațiile locale, BMW-ul românilor a fost blocat de un Mercedes, înainte ca tinerii să fie înjunghiați. La poliție a fost raportat mai întâi un accident de circulație în care s-a crezut că BMW-ul a lovit două mașini parcate pe stradă, însă s-a descoperit că a fost de fapt o tentativă de omor și un atac în stil mafiot. 

Potrivit primelor informații oferite de Poliție, pasagerii BMW-ului, trei cetățeni români de 26, 39 și 52 de ani, se deplasau pe Deutzer Strasse, în Dusseldorf. Un autoturism Mercedes s-a oprit în fața BMW-ului și un VW Golf, în spatele acestuia. Apoi, persoane necunoscute au deschis ușile BMW-ului și i-au atacat pe cei din mașină și au fugit.

article img
Atacatorii au încercat să-i facă pe polițiști să creadă că a avut loc accident autofoto: FOTO Rheinische Post/Gerhard Berger

Șoferul român a încercat să se salveze

Scena de groază pare desprinsă dintr-un film cu mafioți. Cei doi români răniți, de 26 și 39 de ani, au fost înjunghiați grav, cu mai multe lovituri de cuțit, asta deși bărbatul de 39 de ani, care a fost șoferul BMW-ului, a încercat să scape, intrând de mai multe ori în Mercedes-ul care îi bloca drumul. Românul de 52 de ani a scăpat nevătămat, mai scrie sursa citată. În prezent, parchetul consideră incidentul o tentativă de omucidere. Cei doi români înjunghiaţi sunt internaţi în stare critică.