Donald Trump, din nou în biroul de la Casa Albă, la o săptămână după infectarea cu SARS-CoV-2

Preşedintele american Donald Trump şi alţi oficiali ai Casei Albe au fost testați pozitiv pentru coronavirus în ultimele zile
Preşedintele american Donald Trump şi alţi oficiali ai Casei Albe au fost testați pozitiv pentru coronavirus în ultimele zile

Preşedintele american Donald Trump a revenit miercuri la muncă în Biroul Oval, la şase zile după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19, ceea ce ridică întrebări cu privire la riscurile de contaminare, potrivit experiților. Comportamentul neglijent al președintelui american a fost asupru criticat de medici, iar numeroase persoane care fac parte din staff-ul lui Donald Trump au fost depistate pozitiv pentru noul virus.

Comportamentul preşedintelui SUA, care a părăsit spitalul luni seară, atrage atenţia în mod deosebit în contextul în care se înmulţesc cazurile de Covid-19 la Casa Albă. 

Imediat după întoarcerea la Casa Albă, Donald Trump, criticat încă de la începutul pandemiei pentru mesajele sale neclare şi care puteau contribui la dezinformare, a stârnit deja controverse. După ce a coborât din elicopter, liderul american a urcat treptele către balconul reşedinţei sale unde şi-a scos masca şi a ridicat mâinile cu degetele mari în sus, semn că totul era în regulă. Pe contul personal de Twitter a oferit sfaturi în care a menționat că americanii trebuie se învețe să trăiască cu acest coronavirus ca și cum acesta ar fi o banală răceală și le-a sugerat să nu se lase conduși de frica față de o posibilă îmbolnăvire. 


    Preşedintele american Donald Trump şi alţi oficiali ai Casei Albe au fost testați pozitiv pentru coronavirus în ultimele zileSursă foto: Gettyimages
Preşedintele american Donald Trump şi alţi oficiali ai Casei Albe au fost testați pozitiv pentru coronavirus în ultimele zileSursă foto: Gettyimages

Cu o zi înainte de a fi externat, el a părăsit spitalul pentru o scurtă perioadă de timp, pentru a fi alături de susținătorii săi aflați în fața acestuia. I-a expus riscului de îmbolnăvirii pe doi dintre agenții Serviciilor Secrete care s-au aflat în autoturismul care a ocolit spitalul, în timp de Donald a salutat susținătorii. 

Donald Trump, injectarea dezinfectantului ca tratament anti-COVID-19

La sfârșitul lunii aprilie, o declarație a lui Donald Trump revolta întreaga comunitate medicală și creștea numărul celor ajunși la urgențe! Donald Trump sugerase să se cerceteze dacă dezinfectantul injectat în corp ar putea opri infecția cu noul coronavirus. "Văd că dezinfectantul îl poate elimina (n.r. coronavirusul) într-un minut. Un minut. Există o modalitate prin care am putea face asta, prin injectarea în corp sau altă modalitate de curățare? Ar fi interesant să verificăm asta. Se poate sau nu se poate. Nu sunt medic”, a declarat Donald Trump.

Bilanț coronavirus Statele Unite ale Americii

SUA au depăşit recent pragul a 210.000 de decese provocate de pandemia noului coronavirus. În medie, în ultima săptămână, 700 de persoane au murit zilnic din cauza Covid-19 în SUA.

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub Andreea Perju png
celine dion jpeg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
meghan markle 4 jpg
cub camelia șucu (1) png
george burcea lurch jpg
image
image
image
image
image
image
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png
baza urs profimedia jpg
Hubert și June au fost înmormântați împreună jpg
masina de spalat jpg