Donald Trump nu își poate explica numărul masiv de apeluri la 911, după ce a sugerat injectarea dezinfectantului

Ultima actualizare:

    Donald Trump nu își paote explica de ce a crescut numărul apelurilor la 911, după ce chiar el a sugerat injectarea dezinfectantului pentru a opri coronavirusul Foto Gettyimages
Donald Trump nu își paote explica de ce a crescut numărul apelurilor la 911, după ce chiar el a sugerat injectarea dezinfectantului pentru a opri coronavirusul Foto Gettyimages

Președintele Donald Trump nu se dezminte și face din nou declarații lipsite de sens. Potrivit ultimei sale mărturii el nu poate înțelege de ce a crescut, în Statele Unite ale Americii, numărul de apeluri la urgențp cu privire la ingerarea de dezinfectant, după ce chiar el a fost cel care a sugerat injectarea sau consumul unei astfel de substanțe pentru a trata coronavirusul.

Donald Trump s-a confruntat cu un val puternic de critici săptămâna trecută după ce a sugerat, în cadrul unei conferințe, să fie cercetată ipoteza potrivit căreia boala COVID-19 ar putea fi tratată prin injectarea sa dezinfectant sau unei substanțe similare în organism. Guvernatorii statelor Michigan și Maryland l-au învinuit pe Donald Trump pentru creșterea numărului de apeluri la serviciul de urgență întrucât unii oameni au luat în serios sugestia lui Trump și au consumat subtanțe care le-ar fi putut pune viața în pericol. 

Președintele american susține că remarcile lui au fost sarcastice. În timpul conferinţei de luni pe marginea Covid-19, un reporter a remarcat faptul că linia de urgenţă a statului Maryland a fost asaltată de sute de apeluri în ultimele zile. Trump a evitat să ofere un răspuns și a negat că ar avea vreo legătură cu afirmațiile sale care au șocat o lume întreagă și au stârnit revolta medicilor. Întrebat dacă îşi asumă responsabilitatea pentru creşterea numărului acestor apeluri, el a replicat: „Nu, nu îmi asum”.

Donald Trump a declarat că era sarcastic când a spus că a îndemnat americanii să facă injecții cu dezinfectant

”Constat că dezinfectantul elimină virusul într-un minut. Nu ar exista un mijloc pentru a face aşa ceva prin injecţie în interior sau aşa ceva, ca o curăţare? Cum vedeţi, el pătrunde în plămâni, face enorm de multe lucruri acolo, deci ar fi interesant să se verifice asta”, a declarat Trump joi, într-o reuniune de informare la Casa Albă.

Preşedintele american a revenit vineri asupra declaraţiilor pe care le-a făcut. Trump a declarat că era ”sarcastic” atunci când a îndemnat la injecţii cu dezinfectant. 

Citește și 

Melania Trump împlineşte 50 de ani. A pozat goală în avionul lui Donald Trump și viața ei s-a schimbat

Creștere masivă a apelurilor la urgențe, după ce Trump i-a îndemnat pe americani să injecteze dezinfectat împotriva COVID-19

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net