Donald Trump recunoaște că a dat informații clasificate Rusiei. Cum se apără


    Donald Trum a dat informații clasificate Rusieigetty
Donald Trum a dat informații clasificate Rusieigetty

Donald Trump, președintele Statelor Unite ale Americii, a recunoscut că a împărtășit informații clasificate cu Rusia. Motivele acestuia se învârt în jurul terorismului, o problemă serioasă din prezent. Mai mult decât atât, liderul american a riscat viața unui spion israelian, încorporat în ISIS, făcând acest lucru.

Deși Israel nu a confirmat care este sursa informațiilor oferite de Trump, ABC raportează că spionul israelian este unul din cei care i-au furnizat acestuia mai multe informații și ar putea fi în mare pericol. În ciuda asigurărilor Consiliului Național de Securitate, conform cărora acțiunile președintelui au fost bine intenționate și ”adecvate”, oficialii israelieni se distanțează de administrația sa.

Maria Zakharova, purtătoarea de cuvânt a ministerului de externe, a declarat că aceste informații sunt încă niște știri false, însă Donald Trump a publicat pe Twitter mesaje în care justifică de ce a recurs la acest lucru. Liderul american a declarat că a vrut să împărtășească cu Rusia ”fapte referitoare la terorism și siguranța zborurilor aeriene”, conform Metro.Trump a subliniat faptul că, el ca și președinte, are dreptul de a face acest lucru.

În urmă cu câteva zile, Casa Albă a fost ținta unor critici pentru o eventuală încălcare a securității, după ce a permis unui fotograf rus să facă poze în Biroul Oval, din timpul întâlnirii lui Trump cu Serghei Lavrov, ministrul rus de externe, și Serghei Kislyak, ambasadorul rus, ce a avut loc săptămâna trecută.

Informațiile împărtășite de Trump cu Rusia se referă la faptul că ISIS folosește bombe controlate pe laptop pentru prăbușirea avioanelor.

cub kassandra rotariu png
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
7 frontul poza mare jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
image
image
image
image
image
image
shutterstock 1963971895 jpg
7 frontul poza mare jpg
calendar ortodox 2021 8 februarie sfantul mare mucenic teodor stratilat jpeg
onlyfans jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg