„E posedată! Are nevoie de ajutor!” Incident desprins parcă din filmul „Exorcistul”, într-un avion nevoit să aterizeze de urgență

A părut ca o continuare a filmului „Exorcistul"! Un incident bizar a avut loc într-un avion al companiei Frontier Airlines, cu traiectoria de la Houston la Denver. Aeronava a trebuit să terizeze de urgență în Dallas, după ce un pasager a provocat un scandal. Femeia ar fi fost „posedată”.

Incident desprins parcă din „Exorcistul”, într-un avion / Foto: Colaj Pixabay/Captură video
Incident desprins parcă din „Exorcistul”, într-un avion / Foto: Colaj Pixabay/Captură video

Un zbor al companiei Frontier Airlines, de la Houston la Denver, a fost nevoit să aterizeze de urgență în Dallas, după ce o femeie a avut o adevărată criză, plângând și certându-se cu membrii echipajul de bord, care au încercat să o țină pe loc, într-un capăt al avionului. Mai mult decât atât, la un moment dat, a început să se urce pe scaune și să se târască prin cabină, în timp ce plângea.

Între timp, o altă femeie aflată în apropierea persoanei tulburate le-a spus restul pasagerilor aflați la bord că sunt cu toții martori la o posedare demonică. „Nu e ea, e posedată! Are nevoie de ajutor!", încercând să le explice celorlalți că pentru a evita acest tip de „preluare" a sufletului au nevoie de o relație cu Iisus, potrivit TMZ.

Aeronava a aterizat de urgență în Dallas, iar autoritățile au urcat imediat la bord pentru a o îndepărta pe femeia tulburată. Din fericire, în urma incidentului, nimeni nu a fost rănit, dar pasagerii s-au speriat teribil.

Incidente similare

Nu este prima dată când unii pasageri se confruntă cu o astfel de situație. În vara acestui an, într-un avion cu destinația Florida, imagini cu o pasageră au devenit virale, după ce a strigat „nenorocitul ăla din spate nu este real", provocând un un scandal care a inspirat nenumărate reacții și meme-uri. Ulterior, a mărturisit că momentul a apărut în urma unei discuții cu un alt pasager și că nu a văzut, de fapt, nimic.

Un alt incident a avut loc în octombrie, când un pilot aflat în afara serviciului, care își obținuse certificatul cu doar câteva luni înainte, ar fi încercat să oprească motorul unui avion comercial în aer. Incident ce i-a îngrozit atât pe pasageri, cât și pe exhipajul zborului. Pentru punere în pericol imprudentă și tentativă de omor, 80 de capete de acuzare au fost formulate pe numele pilotului. Bărbatul a susținut că a avut o cădere nervoasă după ce a ingerat ciuperci psihedelice și nu a dormit de peste 40 de ore.

image
image
image
image
image
image
Accident 2 Mai Vama Veche jpg
STB FB jpg
piata unirii shutterstock jpg
probleme de auz jpeg
femeie buchet de flori jpg
vreme 1 mai jpg
Infidelitate jpg
Acţiune Poliţie Rutieră Sibiu - în trafic Foto IPJ Sibiu
image
actualitate.net
image
actualitate.net