Ea e femeia cu barbă din Australia! Tânăra refuză să se bărbierească

Morgan Coleman (26 de ani) este o femeie din Australia care are o poveste de viață neobișnuită! Tânăra are barbă la fel ca un bărbat și spune că, în adolescență,  a fost victima răutăților copiilor, dar și a adulților, din cauza felului în care arată. Acum, s-a hotărât să renunțe la lama de ras și să își lase părul facial să crească în voie. După ani întregi de chin, Morgan Coleman spune că în sfârșit se simte liberă și că și-a acceptat naturalețea.

Morgan Coleman are barba precum a unui bărbat
Morgan Coleman are barba precum a unui bărbat

Foto: Profimedia

Problemele ei au apărut de la vârsta fragedă de doar 11 ani, atunci când a observat primele fire de păr pe bărbie, gât și obraji. Oamenii din jurul său au batjocorit-o pentru aspectul său ieșit din comun, spunându-i că este ciudată și urâtă. De multe ori, ea a fost confundată cu un bărbat sau cu o persoană transsexuală.

Din această cauză, viața lui Morgan a fost un adevărat calvar. Timp de 15 ani, nu a socializat cu nimeni în afară de familia ei, de teamă ca va fi judecată pentru că este o femeie cu barbă. De asemenea, tânăra a încercat toate modalitățile de a scăpa de firele de păr facial, dar totul a fost în zadar.

Citește și: Păzea, bărbaţi! Femeia păroasă vrea să câştige concursul bărbilor

„Am făcut pace cu boala mea!”

Abia anul trecut, Morgan a aflat de ce se confruntă cu această problemă. Medici au diagnosticat-o cu hipertricoză, o afecțiune rară care provoacă creșterea excesivă a părului și pentru care nu există tratament. Pe lângă această boală, în urma unei ecografii s-a stabilit că ea mai suferă și de sindromul ovarelor polichistice, care are simptome similare.

Așa arăta când își rădea părul de pe față
Așa arăta când își rădea părul de pe față

Foto: Profimedia

„M-am luptat cu o încredere în sine scăzută, după mulți ani de agresiune verbală din partea celor din jur. Toate răutățile au avut un impact major asupra mea și m-au făcut să mă izolez complet de lume. Însă acum, mă simt mai încrezătoare de când am învățat să accept modul în care arăt! Am făcut pace cu boala mea și mă simt mai liberă ca niciodată”, a declarat Morgan Coleman, pentru ziarul britanic Daily Star. Tânăra vrea acum să le inspire cu povestea ei și pe alte femei din întreaga lume, care se confruntă cu probleme similare, în speranța că le va face să își accepte frumusețea naturală.

Te-ar putea interesa șiFemeia cu barbă de la Eurovision a defilat cu ”sânii” la vedere pe covorul roșu

Există și o femeie cu barbă care a devenit fotomodel celebru

Harnaam Kaaur a devenit celebră ca femeia cu barbă din lumea modei
Harnaam Kaaur a devenit celebră ca femeia cu barbă din lumea modei

Foto: Instagram

Harnaam Kaaur (31 de ani) este o profesoară de limba engleză din Marea Britanie care a devenit model. Femeia suferă de sindromul ovarelor polichistice, având părul de pe față și de pe piept precum cel al  unui bărbat. Aceasta a devenit celebră datorită aspectului său, din cauza căruia spune că a fost batjocorită în copilărie. Totodată, tânăra a făcut istorie drept prima femeie cu barbă care a defilat pe podiumul de la Săptămâna Modei din Londra, în 2016.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net