Ea este bomba sexy care a luptat împotriva ISIS în linia întâi pe front

Ultima actualizare:

    Ea a luptat împotriva Statului Islamic din Siria în linia intâiFoto Instagram
Ea a luptat împotriva Statului Islamic din Siria în linia intâiFoto Instagram

O tânără studentă a renunțat la facultate pentru a se alătura armatei și pentru a lupta împotriva jihadiștilor în prima linia. Nu doar curajul și îndrăzneala ei sunt impresionante; ea a oferit declarații uluitoare despre cât de ușor pot fi lichidați ectremiștii, dar și de abuzurile sexuale la care sunt supuse femeile și copiii.

Joanna Palani (23 de ani) a renunțat la viața ei cotidiană obișnuită pentru a se alătura soldaților kurzi pentru a lupta în Siria, împotriva Statului Islamic, potrivit Mirror.co.uk. Frumoasa fostă studentă, care nu te-ai aștepta să fie atât de letală la prima vedere, a învățat să folosească arme de foc și chiar oferă astfel de lecții și altor femei.

Joanna Palani
Joanna Palani

Ea a plecat pe front când avea 22 de ani și a stat un an în siria unde a luptat în prima linie împotriva militanților ISIS. Acum ea s-a întors, este teafără și nevătămată și povestește ce a văzut în acel iad. Ea a mărturisit că nu i-a fost deloc dificil să lupte alături de "mașinile de ucis" ale liderului sirian, Assad. "Luptătorii ISIS sunt foarte ușor de ucis. Sunt foarte buni în a-și sacrifica propriile vieți, dar soldații lui Assad sunt foarte bine antrenați și sunt precum niște mașini de ucis", a declarat Joanna.

Joanna Palani
Joanna Palani

Ea este originară din Copenhaga, Danemarca și s-a lăsat de facultate în noiembrie 2014. Acălătorit mai întâi în Irak și abia poi a ajuns în Rojova, în Siria. Joanna a luptat în cadrul Unității de Protecție Populară (YPG) tip de șase luni, iar apoi s-a alăturat luptătorilor Peshmerga pentru încă șase luni.

Lucrurile nu au mers bine în din prima noapte în prima linie pe front. Ea a fost martora uciderii camaradului său de către un lunetist care i-a detectat locația din cauza fumului de țigară. Ea adescoperit treptat că este o trăgătoare foarte bună și că se pricepe să atace pe timp de noapte, știind să se miște fără zgomot. Primea scrisori de la fetele care erau prizonierele militanților ISIS în care îi povesteau că sunt violate și bătute. "Chiar dacă sunt luptătoare, îmi este greu să citesc despre fată de zece ani care urmează să moară pentru că sângerează din cauza unui viol." Își amintește de o altă fată de doar 11 ani care era însărcinată cu gemeni; din nefericire, sarcina a ucis-o, fiind prea tânără pentru a da naștere.

Acum, ea s-a întors în Danemarca, dar poliția a informat-o că i-a expirat pașaportul, iar dacă se va întoarce în Siria sau Irak, ar putea face șase ani de închisoare din cauză că s-au schimbat legile. În acest context, ea și-a reluat cursurile de științe politice și filosofie, renunțand pentru moment cel puțin la luptele contra jihadiștilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net