Ea este cea mai bun─â profesoar─â din lume! Uite ce premiu uria┼č a luat

simeon stalpnicul png
Andria Zafirakou

Andria Zafirakou,din Londra, Marea Britanie, este fenomenal─â. Ea a ├«nv─â┼úat 35 de limbi str─âine, inclusiv limba rom├ón─â, pentru a se putea ├«n┼úelege cu elevii ei. ┼×coala din comunitatea Alperton la care pred─â este ├«n topul 10 al celor mai bune ┼čcoli din lume ┼či acum se bucur─â c─â ea a fost desemnat─â cea mai bun─â profesoar─â din lume.

Andria Zafirakou a primit 1 milion drept premiu, dup─â ce a fost desemnat─â cea mai bun─â profesoar─â din lume. Ea a fost recunoscut─â pentru munca ei cu totul ie┼čit─â din comun de a educa ├«n una din cele mai s─ârace zone din ┼úarp elevi proveni┼úi din numeroase locuri de pe planet─â. Profesoara de arte a fost r─âspl─âtit─â pentru eforturile ei supraomene┼čti de a ├«nv─â┼úa limbile materne ale elevilor, ca s─â-I poat─â ├«n┼úelege mai bine. Andria Zafirakou, de 39 de ani, a devenit celebr─â la nivel mondial dup─â ce to┼úi colegii ei de la ┼×coala Comunitar─â Alperton din Brent, Londra, au propus-o pentru o grada┼úie de merit. Zarirakou nu este m─âritat─â, ├«n schimb este pasionat─â de studiul limbilor str─âine. Ea a ├«nv─â┼úat ├«n doar cinci ani s─â vorbeasc─â rom├óne┼čte, polonez─â, hindi, somalez─â, portughez─â, tamil, gujarati, arab─â, italian─â, urdu ┼či chiar dialecte vorbite ├«n comunit─â┼úi restr├ónse din Pakistan sau India. Profesoara a fost nevoit─â s─â fac─â acest efort uria┼č pentru a putea discuta inclusiv cu p─ârin┼úii copiilor, atunci c├ónd ├«i vizita acas─â. ÔÇťCopiii din aceast─â comunitate s─ârac─â sunt expu┼či la fel de fel de pericole. Pot intra ├«n diferite g─â┼čti de cartier, pot fi influen┼úa┼úi de anturaje nepotrivite ┼či efectele devin ├«n timp catastrofale pentru evolu┼úia lor ├«n societate. De cele mai multe ori, p─ârin┼úii nu sunt con┼čtien┼úi de riscurile la care sunt expuse odraslele pentru c─â nu ├«n┼úeleg limba englez─âÔÇŁ, a explicat cadrul didactic. Andria Zafirakou a fost ├«nscris─â de ┼čefa ei de catedr─â pentru premiul anual acordat de Funda┼úia Varkey Global Teacher. De┼či Zafirakou nu este expert ├«n toate limbile pe care le-a ├«nv─â┼úat, nivelul de vorbire fiind doar de ├«ncep─âtor, ea crede c─â, ├«n timp, va reu┼či s─â st─âp├óneasc─â diferitele dialecte ┼či s─â ├«┼či l─ârgeasc─â vocabularul poliglot. Profesoara nu se limiteaz─â ├«n a ├«nv─â┼úa limbile materne akle elevilor. Ea le viziteaz─â casele ┼či chiar ├«i ├«nso┼úe┼čte ├«n autobuz.

FotoJet jpg
florin salam jpeg
FotoJet (1) jpg
andrew tate 1 PNG
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
FotoJet (2) jpg
Reynolds si sotia lui jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 14 august sf proroc miheia png
1 Uttam Parmar jpg
functionar banca jpeg
Campaniile lui Mihai Viteazul jpeg
TikTok oameni ilustratie retea sociala smartphone FOTO Shutterstock
bani banca bancnote jpeg