El e românul care a şocat Italia, la X Factor


    Leonardo a lăsat juriul cu gura căscată prin interpretarea saCaptură Youtube
Leonardo a lăsat juriul cu gura căscată prin interpretarea saCaptură Youtube

Românii impresioneză Europa prin talentul lor. Un tânăr de 18 ani din Treviso, născut în Timişoara, a lăsat juriul unui cunoscut concurs de talente italian cu gura căscată. Părinţii tânărului au plecat din România după revoluţia din decembrie 1989 în căutarea unei vieţi mai bune.

Are doar 18 ani, dar a cucrit juriul X factor Italia. Leonardo a reuşit să obţină 4 de «DA» în cadrul audiţiilor talent show-ului, smulgând şi un sărut pe buze de la un membru al juriului, impresionat de prestaţia românului. Tânărul originar din Timişoara a interpretat cunoscuta piesa "All of me" a lui John Legend cu multă sensibilitate şi control al vocii, lucru apreciat de cei patru specialişti.

Juriul a fost impresionat, iar acest lucru nu este uşor de făcut, mai ales că în două din cele patru scaune sunt solişti de renume mondial. Mika şi Skin, solista trupei Skunk Anansie au fost pur şi simplu încântaţi de prestaţia lui Leonardo. Skin a mers mai departe şi l-a sărutat pe tânărul de 18 ani pe gură, semn al aprecierei maxime pe care i-o poartă.

Skin l-a sărutat pe Leonardo
Skin l-a sărutat pe Leonardo

După terminarea audiţiei, juriul a invitat-o pe scenă şi pe mama lui Leonardo, dorind ca aceasta să fie alături de fiul ei în momentul în care cei patru membri votează. Sub privirile emoţionate ale femeii, Leonardo a primit 4 de «DA», mergând în etapa următoare a concursului.

Leonardo, pe urmele Mădălinei Lefter

Tânărul de 18 ani originar din Timişoara nu este singurul român care a impresionat Italia cu vocea sa. Tânăra Mădălina Lefter participa la concursul `Ti Lascio Una Canzone` în 2010, când cânta în duet cu Olivia Newton John şi primea premiul special al juriului.

Tarky se făcea de râs la "Britanicii au talent", dar mergea în semifinale

În 2014, britanicii credeau că le-au văzut pe toate de-a lungul sezoanelor "Britanicii au talent". Se înşelau amarnic, pentru că Tarky avea să le demonstreze contrariul. Cătălin Spiridon pe numele său real a devenit cunoscut în România după ce a pretins că a avut o relaţie cu Mihai Trăistariu. Cum showbiz-ul autohton a fost prea mic pentru aspiraţiile sale a decis să plece în Anglia pentru a-şi urmări vizul. "Vreau să devin o mare vedetă, să conduc lumea, să vând albume, să am fani", povestea la interviul de dinaintea audiţiei Tarky. Lucra ca chelner, dar se visa megastar, iar David Walliams i-a oferit ocazia. A apăsat butonul de aur, iar Tarky mergea direct în semifinalele consursului.

FotoJet (4) jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
foto1 jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
Alina jpeg
alexandra dinub jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
sotie tommy lee jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 6 februarie sfintii cuviosi varsanufie cel mare si ioan profetul doxologia jpeg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
FotoJet (4) jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
foto1 jpg
Alina jpeg