El este călăul ISIS? Sora suspectului, declarații șocante

Ultima actualizare:
Siddhartha Dhar este suspect că ar fi călăul din cea mai recentă execuție ISIS
Siddhartha Dhar este suspect că ar fi călăul din cea mai recentă execuție ISIS

Cea mai recentă execuție a Statului Islamic/Daesh îl are în prim-plan pe un călău care vorbește în engleză și i se adresează lui David Cameron. Pentru că în imagini apare mascat, autoritățile încearcă să afle cine este bărbatul din spatele masacrului.

Acestea au găsit un posibil suspect, pe nume Siddhartha Dhar, un jihadist britanic care a plecat în Siria pentru a se alătura grupării teroriste, denunțat de însăși sora lui, Konika Dhar. Femeia susține că fratele ei este un fanatic ISIS și că, după timbrul vocii bărbatului din videoclip, este posibil ca el să fie călăul, potrivit dailymail.co.uk.


    Siddhartha Dhar este suspect că ar fi călăul din cea mai recentă execuție ISISfoto: dailymail.co.uk
Siddhartha Dhar este suspect că ar fi călăul din cea mai recentă execuție ISISfoto: dailymail.co.uk

Mai mult, Konika a declarat că dacă informația conform căreia fratele ei este cel din imagini, îl va omorî cu mâinile sale. „Nu-mi vine să cred. Este atât de șocant pentru mine. Nu știu ce fac autoritățile pentru a confirma identitatea, dar trebuie să știu dacă este el. (...) Dacă e el, la naiba dacă nu sunt șocată? Îl voi omorî eu însămi. Va veni înapoi și îl voi omorî dacă a făcut asta”, a spus femeia.

Mama bărbatului, Sobita dhar, a declarat că nu poate fi sigură că fiul ei este călăul din filmare, și, de asemenea, a fost șocată să audă că ar putea avea legături cu teroriștii. Aceasta l-a descris pe Siddhartha Dhar ca fiind „sensibil și timid”.

Urărește un fragment din videoclipul executiei

Bărbatul, care are patru copii, este unul dintre nouă bărbați reținuți sub suspiciunea că ar fi încurajat terorismul și grupul Al-Mihajiroun. După ce a reușit să scape din mâinile autorităților, acesta a publicat o fotografie în care își leagănă copilul în timp flutură o armă de tip AK-47, pentru a le face în ciudă.

Expertul în terorism Raffaello Pantucci, directorul studiilor de securitate națională la Royal United Services, crede, de asemenea, că vocea călăului seamănă cu cea a lui Siddhartha Dhar. „Sună puțin ca Abu Rumaysah din videoclipurile Al-Muhajiroun. Din ce am văzut în videoclipurile Al-Muhajiroun și în acest nou videoclip, sună foarte similar. Bărbatul cu mască sună ca și cum ar fi din Londra. Gruparea ISIS este plină de oameni care sunt din toate locurile, dar el pare a fi educat, mai ales că folosește cuvântul «imbecil» de câteva ori”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
avion pexels jpg
politie italia1 jpg
coloana masini a1 jpg
Cheng  Charlie  Saephan castigator loterie profimedia jpg
philip weston thomas porumbel bobbi profimedia (3) jpg
autostrada a13 jpg
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net