Un elicopter s-a prăbușit peste o grădiniță de lângă Kiev. 18 oameni au murit în tragedie / VIDEO

Ultima actualizare:

Un elicopter s-a prăbușit lângă o grădiniță în apropiere de Kiev. Printre morți se numără și ministrul de interne al Ucrainei. Tragedia a avut loc în orașul Brovar.

18 oameni au murit în tragedia de lângă Kiev. Foto: agenzianova.com
18 oameni au murit în tragedia de lângă Kiev. Foto: agenzianova.com

Tragedie uriașă în Ucraina. Mai mulți civili, printre care și copii, și-au pierdut viața după ce un elicopter s-a prăbușit miercuri, 18 ianuarie.

„În grădiniță se aflau copii și angajați în momentul acestei tragedii. Toată lumea a fost acum evacuată. Există victime”, a scris guvernatorul regiunii Kiev, Oleksii Kuleba, pe aplicația Telegram, relatează Reuters.  

Un elicopter s-a prăbușit lângă Kiev. Printre victime se află și ministrul de interne al Ucrainei

Sunt raportați 18 morți și 29 de rănițiFoto: Twitter Denis Kazakiewicz
Sunt raportați 18 morți și 29 de rănițiFoto: Twitter Denis Kazakiewicz

Ministrul Interne al Ucrainei, Denis Monastriski, a murit în incidentul de miercuri, în urma căruia un elicopter s-a prăbușit în orașul Brovary din regiunea Kiev. Alături de acesta și-au mai pierdut viața adjunctul său și un secretar de stat, dar și civili, printre care și copii. 

Cauza prăbușirii elicopterului de lâng Kiev, nu a fost stabilită momentan, dar nu există suspiciuni că aeronava ar fi fost doborâtă.

În total, au fost 18 victime, inclusiv doi copii. Nouă dintre cei care și-au pierdut viața se aflau în elicopter.

Șeful Poliției Naționale a Ucrainei, Igor Klimenko, a confirmat informația privind decesul ministrului de Interne, Denis Monastriski (42 de ani). Potrivit lui Igor Klimenko, în accident au murit ministrul de Interne, prim-adjunctul său și un secretar de stat. 

Bilanțul tragediei din Ucraina a ajuns la 18 morți

Conform BBC News, trei copii se află printre victime, iar alți 15 sunt răniți și îngrijiți la spital. La faţa locului accidentului au sosit echipaje de salvare. Nu au fost stabilite circumstanţele producerii incidentului aviatic.

Accidentul a avut loc în Brovari, un oraș de aproximativ 100.000 de locuitori de lângă suburbiile de est ale capitalei Kiev.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net