Emmanuel Macron, făcut de râs de câinele său care s-a ușurat în timpul unei întruniri

Ultima actualizare:

    Președintele Franței a fost făcut de rușine chiar de propriul său sâineFoto: AFP
Președintele Franței a fost făcut de rușine chiar de propriul său sâineFoto: AFP

O întâlnire oficială a lui Emmanuel Macron a fost întreruptă chiar de câinele său, care s-a ușurat pe șemineul din sala de discuții. Macron a mărturisit că a fost pentru prima dată când s-a întâmplat așa ceva, dar situația l-a pus într-o mică încurcătură.

Nemo, labradorul negru al lui Macron, l-a cam făcut de rușine pe președintele Franței după ce și-a găsit loc pentru nevoile fiziologice chiar la șemineul de lângă miniștrii cu care Macron se întâlnise pentru o discuție importantă, precizeaă scmp.com. Chiar dacă erau în mijlocul unei discuții, dialogul a fost întrerupt de zgomotul de ușurare al cățelului.

„Face ceva de-a dreptul excepțional”, a glumit Macron, încercând să „îndulcească” situația jenantă. „Se întâmplă des?”, l-a întrebat unul dintre miniștri. „Nu, ați observat un comportament total neobișnuit pentru câinele meu”, a încercat președintele să o dreagă.

Emmanuel și Brigitte Macron l-au adoptat pe Nemo de la un adăpost pentru câini, fiind o tradiție ca președinții francezi să aibă un câine. Mai sunt însă lideri ai Franței cărora câțeii le-au dat bătăi de cap. De exemplu, câinele lui Nicolas Sarkozy obișnuia să-i roadă mobila din palatul prezidențial și a făcut pagube de mii de euro. Câinele lui Jacques Chirac, un bișon maltez, l-a mușcat de trei ori din cauza depresiei în care intrase cățelul după ce a trebuit să părăsească stilul de viață de la Palatul Elysee.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net